Ha iszok alkoholt akkor tényleg eltűnnek a gátlásaim?
Figyelt kérdés
Mármint ha valamit szeretnék csinálni ,de gyáva nyuszi vagyok hozzá akkor ez mindent megold? Mármint nem szeretnék fetrengeni a földön hányás közepete. Szóval tényleg úgy hat szervezetemre? Tényleg sokal bátrabb leszek csak a mennyiség a lényeg az alkoholt megívása közben?2012. nov. 16. 06:51
1/5 anonim válasza:
Ha nem iszod magad dög részegre akkor segíthet. Próbáld ki csak egy kupicával igyál. Én egy fél vodkát szoktam inni,nekem segít.
2/5 anonim válasza:
igen oldja a gátlásokat kicsit, de tényleg csak annyit igyál hogy épp jó kedved legyen.
3/5 anonim válasza:
Igen én bátrabb leszek és erősebb is, meg hülyébb is, azért nem iszom. Azt azért ne csináld, hogy részegen odamész egy józan emberhez és elkezdesz neki magyarázni, mert úgy tutira hülyének fog nézni. Ha együtt iszol vele, az más :)
4/5 anonim válasza:
Nem, csak elnyomódnak és közben alkoholista leszel.
5/5 anonim válasza:
Haj-jaj,de még hogy eltűnnek a gátlások :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!