Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Néha kicsit nem szoktatok...

Néha kicsit nem szoktatok bekakilni? Ha már nagyon kell, de nem lehet hova elmenni!

Figyelt kérdés
2009. aug. 14. 17:11
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Nem!

Ezt nem bántásképp mondom,de szerintem fordulj ezze orvoshoz!

2009. aug. 14. 17:16
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Háát őszintrén szólva,nem..H a ez nálad előfordul,az a végbél záróizom renyhesége lehet nagy valószínűséggel.Nem tudom h fiú vagy-e,vagy lány,mindegy is,de esetleg ha análisan érintkezel,érdemes felhagynod vele,mert csak rosszabb lesz.Félreértés elkerülése végett jóindulatból írom.
2009. aug. 14. 17:16
 3/12 anonim ***** válasza:

Nem. Általában minden nap ugyanakkor intézem el, reggel zuhanyzás előtt és akkor van hova menni.

Szerintem sem normális ez, vagy az emésztéseddel van gond, vagy visszatartod akkor is, amikor már nem kéne.

2009. aug. 14. 17:20
 4/12 anonim ***** válasza:
Nem,soha nem szoktam. Esetleg hogyha nagyon beteg vagyok és annyira megy a hasam, hogy így szinte folyik a székletem, akkor egy kicsit olyan barnás lesz hátul a bugyim, de nem "kakilok be".
2009. aug. 14. 17:23
 5/12 anonim ***** válasza:
Nem. Én sokat szedek hashajtót, amitől aztán szaladgálok, de még így sem fordul elő.
2009. aug. 14. 22:42
 6/12 anonim ***** válasza:
Fújj! Nem, még soha nem volt velem ilyen.
2009. aug. 17. 12:59
 7/12 anonim ***** válasza:
én már kakiltam be.4 éves koromban.
2009. aug. 23. 13:31
 8/12 anonim ***** válasza:
Velem egyszer előfordult. Bokatöréssel feküdtem, és gyötört a hasmenés. Törött bokával meg nem a legjobb dolog a futás.
2009. dec. 24. 21:34
 9/12 anonim ***** válasza:
Néha ha már nagyon kell akkor szokott olyan "mindjárt bekakilok" érzésem lenni, de eddig mindig elértem a wc-re, illetve vissza tudtam tartani, amíg oda nem értem.
2009. dec. 25. 10:59
 10/12 anonim ***** válasza:
Nekem már volt olyan, mikor nagyon kellett, hogy a bugyim hátul kicsit kaksis lett, de be nem kakiltam, még akkor sem szaladt be a kaksi.
2010. ápr. 20. 12:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!