Mit tegyek hogy ez megszűnjön? Gyógyszer?
Szorongásról van szó.Van hogy órán egyszerűen annyira remegek hogy nehéz tartani a tollat és kicsit meg kell pihennem.Ilyenkor az írásom is katasztrofális,és ezt szóvá is tették a tanárok.A szorongás miatt rengeteget is vizelek,minden órám után pisilnem kell de teljesen tiszta vizet.
Itthon nincsenek ilyen problémáim.Viszont ahogy kilépek minden meg változik.A buszon sem tudok rendesen állni,remegnek a lábaim és gyorsan ver a szívem.
Azt tudom hogy a szorongás gyökerét kellene megszüntetni,viszont szükségem lenne valami ideiglenes gyógyszerre szorongás ellen.Ki ismer ilyen gyógyszert,vagy kinek mi használt?
16/L
Keresd meg az okát.
Találj rá megoldást önmagadban ha erős és magabiztos ember akarsz lenni.
Szedj gyógyszert ha drogfüggő akarsz lenni.
Köszönöm a válaszokat...
a gyógyszer csak ideiglenes megoldás lenne,bár tudom hogy ez marhaság mert előbb utóbb állandó megoldássá válna.Csak sajnos nem tudok mit kezdeni a helyzettel.De akkor kivizsgáltatom magam.
Köszönöm annak is aki a privátot írta.Nem válaszolok üzenetben,de mindenesetre értékeltem a segítséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!