Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Milyen orvoshoz menjek?!

Milyen orvoshoz menjek?!

Figyelt kérdés

Feltehetően(egyáltalán nem biztos,nem vagyok orvos,sem diagnoszta se semmi) gentális herpeszem van.(Nemiszervemen két napja viszkető piros foltok,és 37fokos hőemelkedés.)Holnap mindenképp megmutatnám orvosnak.Amúgy minden betegséggel háziorvoshoz megyek ő majd tudja a többit.Ezzel ugye érthetően nem kicsit lenne kellemetlen hozzá fordulni,de aztán kitudja.Szóval merre?Háziorvos?Bőrgyógyászat?Urológia?

Köszönöm szépen.

2012. nov. 12. 18:09
 1/9 anonim ***** válasza:
Bőrgyógyászatra, de sürgőségivel menjél. Össze szedtél szexuális úton egy életvégig tartó fertőzést. Most nagyon gyorsan kell, hogy kapjál tablettát és kenőcsöt is, hogy legközelebb mérsékelten jöjjön ki. Különben övsömört is kaphatsz tőle
2012. nov. 12. 18:13
 2/9 anonim ***** válasza:
Ha tudsz szerezni Telvirán krémet meg tablettát, akkor azt használd
2012. nov. 12. 18:15
 3/9 anonim ***** válasza:

Milyen típusú gyógyszer a Telviran krém és milyen betegségek esetén alkalmazható?

A Telviran krém hatóanyaga az aciklovir, herpeszvírus okozta bőrfertőzések helyi kezelésére szolgál. A herpeszvírus okozta bőrfertőzés eleinte bizsergést, fájdalmat, bőrpírt okoz, majd kifekélyesedő hólyagok jelennek meg a száj és az arc (ajakherpesz), valamint a külső nemi szervek bőrén (genitális herpesz más néven a nemi szervek herpesze). A Telviran krém a herpeszvírusok elpusztításával vagy növekedésük leállításával fejti ki hatását. A hatóanyaggal végzett klinikai vizsgálatok igazolták, hogy lerövidíti a gyógyulási folyamatot és a fájdalom időtartamát.

2012. nov. 12. 18:19
 4/9 anonim ***** válasza:

Nemi beteg gondozó vagy nőgyógyászat (ha nő vagy).

Ha férfi, akkor nemi beteg gondozó.

2012. nov. 12. 18:30
 5/9 A kérdező kommentje:

Aha értem,köszönöm a válaszokat.

A krémet megnéztem,látom van vény nélkül is,de ha pl. gomba vagy bár

2012. nov. 12. 18:57
 6/9 A kérdező kommentje:

Aha értem,köszönöm a válaszokat.

A krémet megnéztem,látom van vény nélkül is,de ha pl. gomba vagy bármi(mondom nem vagyok orvos) akkor fölöslegesen nem veszem meg.

Városi rendelőintézet/kórház,viszont nem megyei így nemibeteg gondozó itt nincs.Bőrgyógyászhoz ne is menjek helyette?Vagy jó lesz az(?) (beutaló nem kell megnéztem,így a háziorvos megkerülhető)

Ennyit még és tényleg boldog leszek:)

köszönöm.

2012. nov. 12. 18:59
 7/9 anonim ***** válasza:
Bőrgyógyászhoz menj!!!
2012. nov. 12. 19:04
 8/9 anonim ***** válasza:
Ez biztosan nem gomba!!! Ettől sok bajod lehet, úgy hogy minél hamarább!!
2012. nov. 12. 19:05
 9/9 anonim ***** válasza:
Ezek szerint pasi vagy
2012. nov. 12. 19:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!