Milyen orvoshoz menjek?!
Feltehetően(egyáltalán nem biztos,nem vagyok orvos,sem diagnoszta se semmi) gentális herpeszem van.(Nemiszervemen két napja viszkető piros foltok,és 37fokos hőemelkedés.)Holnap mindenképp megmutatnám orvosnak.Amúgy minden betegséggel háziorvoshoz megyek ő majd tudja a többit.Ezzel ugye érthetően nem kicsit lenne kellemetlen hozzá fordulni,de aztán kitudja.Szóval merre?Háziorvos?Bőrgyógyászat?Urológia?
Köszönöm szépen.
Milyen típusú gyógyszer a Telviran krém és milyen betegségek esetén alkalmazható?
A Telviran krém hatóanyaga az aciklovir, herpeszvírus okozta bőrfertőzések helyi kezelésére szolgál. A herpeszvírus okozta bőrfertőzés eleinte bizsergést, fájdalmat, bőrpírt okoz, majd kifekélyesedő hólyagok jelennek meg a száj és az arc (ajakherpesz), valamint a külső nemi szervek bőrén (genitális herpesz más néven a nemi szervek herpesze). A Telviran krém a herpeszvírusok elpusztításával vagy növekedésük leállításával fejti ki hatását. A hatóanyaggal végzett klinikai vizsgálatok igazolták, hogy lerövidíti a gyógyulási folyamatot és a fájdalom időtartamát.
Nemi beteg gondozó vagy nőgyógyászat (ha nő vagy).
Ha férfi, akkor nemi beteg gondozó.
Aha értem,köszönöm a válaszokat.
A krémet megnéztem,látom van vény nélkül is,de ha pl. gomba vagy bár
Aha értem,köszönöm a válaszokat.
A krémet megnéztem,látom van vény nélkül is,de ha pl. gomba vagy bármi(mondom nem vagyok orvos) akkor fölöslegesen nem veszem meg.
Városi rendelőintézet/kórház,viszont nem megyei így nemibeteg gondozó itt nincs.Bőrgyógyászhoz ne is menjek helyette?Vagy jó lesz az(?) (beutaló nem kell megnéztem,így a háziorvos megkerülhető)
Ennyit még és tényleg boldog leszek:)
köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!