Lehet a kiszáradás tünete?
Figyelt kérdés
Nagyon rosszul vagyok.Ráz a hideg,nagyon fáj a fejem és szédülök is.Ez lehet kiszáradás??2009. aug. 13. 21:43
1/12 A kérdező kommentje:
Hozzáteszem ma csak 1 pohár vizet ittam.
2009. aug. 13. 21:45
2/12 anonim válasza:
Akkor kezdjél el sűrgősen inni nagyon sokat mielőtt éjszaka infuzion végzed!!!Ez nem vicc!!!
3/12 anonim válasza:
Igen. Többet kellene innod. De most nehogy nekiállj ész nélkül inni, szép fokozatosan pótold a vízveszteséget.
4/12 anonim válasza:
A szédülés és a fejfájás lehet a kiszáradás tünete! Alacsony lesz a vérnyomásod, nem fog az agyad, kihagy a memóriád... ez mind előfordulhat. 1 pohár nagyon kevés! Miért nem iszol eleget?
5/12 A kérdező kommentje:
Nem tudom egyszerűen hányingerem lesz a víztől.
2009. aug. 13. 21:48
6/12 A kérdező kommentje:
De akkor most elkezdek inni.Ettől nem lehet komlyabb baj ugye?
2009. aug. 13. 21:49
7/12 anonim válasza:
Ha nem kívánod a vizet, igyál gyümölcslevet, szörpöt, akármit (de ne kávét vagy alkoholt). A kiszáradás tünetei: "Ha az elveszített mennyiség eléri a testsúly két százalékát, fáradtság lép fel, teljesítményünk romlik. Ha a folyadékveszteség több mint a testsúly öt százalékát jelenti, komoly fizikai rosszullét lép fel, szédülés, fejfájás, hányinger kerülgeti az embert, valamint bénító gyengeség és mentális zavartság." (Wikipédia)
Szóval kezdj el inni valamit, de hirtelen ne túl sokat, mert kihányhatod.
8/12 A kérdező kommentje:
hogyértitek hogy kisadagokba??Pl:negyed óránként 2 pohár vagy hogy?
2009. aug. 13. 22:00
9/12 anonim válasza:
21.53-as vagyok. Bár én még nem voltam ennyire kiszáradva, de fejfájásig, szédülésig már eljutottam. Úgy próbáltam helyre hozni a dolgot, hogy kb. félóránként ittam meg egy pohár vizet (kb. 3 dl). Többet egyszerre nem is tudok meginni alaphelyzetben sem. Tehetsz bele egy vitaminos pezsgőtablettát is nyugodtan, attól íze is van.
10/12 A kérdező kommentje:
köszi:)) utána elmúlik a fejfájás hogyha már pótóltam a vízhiányt???
2009. aug. 13. 22:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!