Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Milyen vizsgálattal lehet...

Milyen vizsgálattal lehet megállapítani azt hogy milyen vitaminhiányom van?

Figyelt kérdés
Miskolcon szeretném elvégeztetni ha esetleg valaki tudna konkrétumot megköszönném..

2012. nov. 11. 22:27
 1/3 anonim ***** válasza:

Ez jó, figyelek, ez engem is érdekel. Én pesti vagyok.

Bár legjobb volna a mindenféle anyaghiányt kimutató vizsgálat. Meg hogy milyen enzimem nincs, tehát hogy mi az, ami méreg a szervezetemnek, ha megeszem, mert nem tudom megemészteni.

2012. nov. 11. 22:36
 2/3 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező -k

Ritkán vizsgálnak ki olyant, hogy mid nincs a szervezetedben. Ha van valamilyen panaszod, menj el vele az orvoshoz, és mondd el neki. Az orvos a panaszból, és a tünetből tud következtetni. Ha lát valamilyen konkrét okot, akkor elküld egy általános vérvizsgálatra. Ezzel megnézi, hogy jelentkezik bármilyen eltérés nálatok. Ha nem, akkor annyi. Meg kell várni, hogy betegek legyetek. Sajnos Az iskolai vizsgálatokon azt nézik, hogy testileg-lelkileg megfeleltek e korotoknak megfelelő követelményeknek. De olyan vizsgálat nincs, hogy megnézzék, mi hiányzik belőletek.

2012. nov. 12. 00:02
 3/3 anonim ***** válasza:
Tudom, ezért járok már 30 éve orvoshoz eredménytelenül Mindenki mondja, hogy nem normális, hogy vannak a tüneteim, nagyon veszélyes betegség kialakulására utalnak, és a tünetek nagyon lerontják az életminőségemet, de lövésük sincs, milyen betegség ez, mert még nem találták meg. Időnként nekiugrok egy kivizsgálássorozatnak, amibe belefáradok, és néhány év után feladom. Ők meg csak vonogatják a vállukat.
2012. nov. 12. 00:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!