Mit lehet tenni tenyér izzadás ellen?
Figyelt kérdés
Mióta az eszemet tudom izzad a tenyerem (25 éves vagyok). Iszonyatosan kellemetlen, akinek van ilyen problémája az tudja miről beszélek! Sok "praktikát" kitaláltam már, de most már elég. Lassan szeretnék kisbabát, és nem hiszem, hogy kevésbé zavarna ha hozzá érve tudom, zavarhatja illetve neki nehezebben magyaráznám el, miért nem simogatja annyit az anyja. Minden fajta megoldás érdekel, akár homeopátiás, akár tapasztalat, vagy ha valaki hozzá értő ír azt is nagyon megköszönöm!2009. aug. 13. 19:10
1/4 anonim válasza:
Nem tudom Magyarországon kapható-e,de Szlovákiában lehet kapni egy Diclor nevu szert,fokozott izzadásra.Ha jól emlékszem,a dobozon rajta van hogy tenyérre is lehet alkalmazni.
2/4 A kérdező kommentje:
Szia! Nem találtam ilyet a gyógyszerek között, de azért köszi!
2009. aug. 13. 21:32
3/4 anonim válasza:
Én kipróbáltam mindenfélét de csak a botox használt. Az viszont használt. (nekem is tenyér) 23F
4/4 anonim válasza:
Maximálisan együttérzek veled, én 15 évesen ugyanilyen gondokkal küzdök. Én egy Solutio Antisudorica nevű szert használok(folyadék, gyógyszertárban kapható párszáz forintért). Nekem a tenyeremen nem használt, csak hónaljon, de neked hátha használ. Sok sikert, tényleg, szívből.! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!