Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » A barátomnak nagyon sokat fáj...

A barátomnak nagyon sokat fáj a feje és ha bevesz 2-3 gyógyszert néha az sem használ neki. Mitől lehet?

Figyelt kérdés
Már olyan is volt,hogy a feje láng vörös volt és elmentünk ügyeletre ott meg elküldték mert biztos sokat ivott,pedig ő egyáltalán nem iszik..Szerencsére a Keresztanyukám orvos és tudott segíteni.Most valamelyik nap is 3 Algoflex fortét bevet de egyszerűen nem múlott el neki..Elment kivizsgáltatni magát ott meg semmit nem találtak lehet hogy az orvosok elnéztek valamit?Milyért fáj sokat a feje??

2012. nov. 10. 15:03
 1/3 anonim ***** válasza:

Volt nekem is egy időszakom, amikor már napi rendszerességgel fájt a fejem. Sok vizsgálaton voltam, jók lettek az eredmények.

Nekem egy csontkovács segített. Helyretette a nyaki csigolyák egyikét, ami elmozdult, ezért voltak a tünetek.

Most minden rendben.

2012. nov. 10. 15:08
 2/3 anonim ***** válasza:

Mérjetek neki vérnyomást. Vizsgáltassa meg a látását.

Legyen nagyon rendszeres a napirendje, étkezése, pihenjen eleget, ne igyon koffeines italt, ne szívjon semmiféle füstöt, monitor előtt napi másfél óránál ne legyen többet, azt is két részletben. Mozogjon legalább kétnaponta friss levegőn.

Ha ez mind megvan, és nem javul,tényleg szervi okát kell keresni

Jobbulást kívánok!

2012. nov. 10. 15:09
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :)Mi is most akarunk felmenni Pestre csontkovácshoz,de sérv miatt,de majd mondjuk a dokinak ezt is hogy sokat fáj a feje biztos tud akkor majd neki is segíteni :)
2012. nov. 11. 21:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!