Segítségetek szeretném kérni, mert pár hete erős, hasogató fájdalmat érzek a térdemben, reggelente pedig alig tudok a lépcsőn lemenni, mert annyira ropog. Vajon mi lehet az oka? Mit tegyek?
A csontkovács szerintem is hasznos lehet! Pár hete voltam egynél Győrújfalun, semmi súlyos problémával, csak fájt a hátam a rossz testtartástól. Kiropogtatta az összes létező ízületemet, s utána úgy éreztem magam, mint akit csak valami rágógumi tart össze!
Egyik ismerősöm szintén ehez a csontkovácshoz látogatott el térdproblémájával. Az orvos már kiírta a műtét időpontját neki, de miután megcsontkovácsolták, szinte újjá született, s nem kellett megműteni a térdét.
Szia!
Átérzem a fájdalmadat, mert 2 éve én is ilyen problémákkal küszködtem.
Azt tudom javasolni, hogy kenegesd gaulteriaolajjal a térdedet és csomagold be fóliába, de ne hagyd nagyon sokáig így. A másik, a vény nélkül kapható porcerősítők, s én még ezt kiegészítem egy láberősítéssel. Ez abból áll, hogy a falhoz leülök kinyújtott lábakkal, s harmincszor megemelem öt másodpercre anélkül, hogy behajlítanám a térdemet.
Remélem tudtam segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!