Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Miért van az, hogy állandóan...

Miért van az, hogy állandóan fáj a fejem?

Figyelt kérdés
Reggel is ugy kelek fel, hogy szét robban! Nappal is szét meggy! Ha sokat alszom, ha keveset akkor is! Mi lehet velem,? Holnapra kész a vér vétel meg a vizelet eredménye! Hát kiváncsi leszek! Lehet nagyon súlyos gyógyithatatlan beteg vagyok?
2009. aug. 12. 22:17
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
80%
Hány éves vagy? Fiú, vagy lány? Máskor is szokott fájni a fejed, vagy ez csak úgy jött, mint a gyorsvonat? Ha minden előzmény nélkül támadott, komolyabb a dolog, de a laboreredmények talán segítenek a kiderítésben.
2009. aug. 12. 22:30
 2/12 A kérdező kommentje:
27 fiu ! kb fél éve fáj napi szinten , most szántam rá magam hogy elmegyek !! már nem birtam azt hogy állandoan szédülék is !!
2009. aug. 12. 22:32
 3/12 anonim ***** válasza:
Ha az eredményeid jók lesznek, és nem találnak szervi problémát, akkor menj el Tósoki Anitához az AT Studióba (11.ker) Lehet,hogy neki lesz ötlete.
2009. aug. 12. 23:22
 4/12 anonim ***** válasza:
a fejfájás nagyon sok mindentől lehet, de ne ijedj meg. ha gyógyíthatatlan beteg lennél akkor lenne más kóros tüneted is, szóval ne félj, nem lesz baj. egyszerűen az idegesség és a sok stressz is okozhatja.
2009. aug. 13. 08:35
 5/12 anonim ***** válasza:
előző válaszomhoz még kiegészítem hogy kérj egy CT vizsgálatot, biztos ami biztos.
2009. aug. 13. 08:36
 6/12 A kérdező kommentje:
Tósoki Anitához Ö ki ???
2009. aug. 13. 14:58
 7/12 anonim ***** válasza:
Remélem hamarosan megoldódik a problémád, sokáig küzdöttem hasonlókkal én is. Elég összetetten de meglett az eredmény. Migrén és szemüveg... Neurológusnál voltan, és mivel testi elváltozás nem volt, ezért elkezdtük a migénes kezelést, szerencsére bevált! Nem szorongsz túl sokat?
2009. aug. 14. 12:13
 8/12 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó iró !! De hogy is nem szoromgok !!! Pár éve az anyum is meghalt !! Teljessen egyedül vagyok egy nagy házban , amit most felujitottam , de sok személyes holmi maradt a szülök után amin töprengtem hogy kidobjam-e vagy sem !! Talán ez is kikészitett ??!! Szemüveg ??!! Hú barátnöm is ezt mondja mindig hogy hordanom kellene !!! Én jövöhéten megyek neurologushoz , de félek nagyon ott !!! Mit fognak ott velem csinálni ??? Írnál egy kicsit bövebben erröl ??? Köszi !!!
2009. aug. 15. 11:13
 9/12 A kérdező kommentje:
Neurologusnál magán vagy állami orvosnál jártál ??
2009. aug. 15. 11:25
 10/12 A kérdező kommentje:
A szexuális életemre is kihat a betegségem !!! Nektek is ???
2009. aug. 15. 12:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!