Néha zavarodott vagyok?
Figyelt kérdés
faterom egy bamba álat sok minden idegesit már a jelenléte is sokszor nem birom már a hangját se, és mikor már elegem van a pofájábol akkor egy ideg vagyok mert ö egy eredeti barom.mikor a barátnömet vártam mondta hogy menyünk ki a csajjal krumplit szedni a kertbe ez barom,meg idétlen szavakat asznál mert van neki egy videoja a telefonba és igy kérdi a csajtol "azt láttad már a kecskebaszot?" ez egy álat!!! ez meg semmi a multkor öcsémemel összeveszte én munkába voltam. arra jövök haza hogy nincs öcsém és apám se othon hogy öcsém el akart menni öreganyámhoz biciklivel ami 20km..erre fater az öreg trabant pianyirjával met utána öcsém látta hogy jön mögötte erre az öcsi eldobta bicaját és futott a határon ez a barom álat meg utána a födeken motorral kiabálva megdöglesz kinyirlak!!..ezt már nem érte érdemes élni? akkor a fater gondozza a nagynénémet a Marit ki szellemi fogyatékos.és folyton megveri sokszor moniklija is van neki ez álat már kinyirnám legszivesseben. ÉN NÉHA UGY BEZAARODOM HOGY MÁR SOK ELEGEM VAN AZ ÉLETBÖL!!!!!!!!2009. aug. 12. 15:38
1/1 anonim válasza:
Nem te vagy zavarodott, hanem apukád!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!