Állandó hányinger, rossz közérzet, mitől?
köszi a sok választ!
az igazság az az, hogy én már mindenhol voltam, ultrahang,különböző vérvételek,szemészet,agyi ct,mri,fogorvos,különböző étel-érzékenységet kimutató teszteket is vettem a patikából,nőgyógyásznál se volt semmi probléma...
szóval sehol semmi, max annyi,hogy néha volt vashiányom és volt,hogy a vérképben kimutatható volt valami gyulladás, de erre mindig azt mondták az orvosok,hogy "bújkál benned valami" és hagyták is ennyiben...
fogalmam sincs, lehet lelki, de szerintem már akkor is csak azért lett lelki,mert annyit voltam / vagyok rosszul...
úgy gondolom ,hogy valami fölött elsiklott ez a jó kis hazai orvostudomány,főleg,hogy mindenhol különböző orvosok vizsgáltak,nem egy,aki látta az egészet úgy,ahogy van... ide-oda küldözgettek, aztán félszemmel rápillantottak csak a leletekre...na mindegy. fene tudja, remélem el fog múlni magától...
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!