Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Állandó hányinger, rossz...

Állandó hányinger, rossz közérzet, mitől?

Figyelt kérdés

2012. nov. 5. 12:56
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Talán a legegyszerűbb módot válaszd: elmégy a háziorvosodhoz, elmondod neki, hogy mik a panaszaid. Elképzelhető, hogy ír neked gyógyszert, vagy elküld kivizsgálásra. :)
2012. nov. 11. 18:42
 12/14 A kérdező kommentje:

köszi a sok választ!

az igazság az az, hogy én már mindenhol voltam, ultrahang,különböző vérvételek,szemészet,agyi ct,mri,fogorvos,különböző étel-érzékenységet kimutató teszteket is vettem a patikából,nőgyógyásznál se volt semmi probléma...

szóval sehol semmi, max annyi,hogy néha volt vashiányom és volt,hogy a vérképben kimutatható volt valami gyulladás, de erre mindig azt mondták az orvosok,hogy "bújkál benned valami" és hagyták is ennyiben...

fogalmam sincs, lehet lelki, de szerintem már akkor is csak azért lett lelki,mert annyit voltam / vagyok rosszul...

úgy gondolom ,hogy valami fölött elsiklott ez a jó kis hazai orvostudomány,főleg,hogy mindenhol különböző orvosok vizsgáltak,nem egy,aki látta az egészet úgy,ahogy van... ide-oda küldözgettek, aztán félszemmel rápillantottak csak a leletekre...na mindegy. fene tudja, remélem el fog múlni magától...

:)

2012. nov. 11. 20:32
 13/14 anonim válasza:
Szia! Nekem hasonló volt, több évig. Sok vizsgálaton (csőnyelés, seggbekuki, stb.) estem át. Az egyik diagnózis, amit mondani szoktak, a reflux. A másik, az a bélgyulladás. Pontos dolgot egyik orvos sem mondott soha. Viszont mindenféle gyógyszert azt adtak. Ja és a tüneteimm közt volt még néha az alsó hasi fájás, és mindig a viszonylag híg széklet. De hogy ne csak a xar ügyről beszéljek, voltam természetgyógyásznál, "varázslónál", kínai orvosnál. Mind jó volt ideig - óráig!(és mélyre a zsebbe nyúltam) A tuti tippem a jóga! Ezzel már 1 és 1/2 éve nem mondom hogy mindig rendben, de gyógyszer nélkül vagyok. Az ekepóz, a fejenállás, gyertya, kutyapóz stb. napi végzése a legjobb gyógyír. A törzs-csavaró helyzetek, vagy ahol nagyon összenyomódik a has, nem jók! Ajánlat: jógát egyedül ha lehet ne kezdd el. Ezt tudtam neked mondani....
2012. nov. 13. 15:21
 14/14 anonim ***** válasza:
0%
minden étkezés elött fél deci HÁZI!!!!! pálinka,étkezés után SZŐLŐ-böl készült száraz vörösbor! napközben 1-2 adag NEUROSAN-1dl vízben.
2013. jan. 1. 11:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!