Mi lehet a bajom, trombozis:?
3 napja elkezdett fájni a bokám,de nem úgy mint mikor fáj,hanem ilyen ismeretlen fájdalom módon!azóta hányingerem van nagyon!apukámnak 2 éve vot trombózisa..szntetek??
gyors választ légyszii
Hellóka!
Ha trombózisod van akkor nem a bokádban jelentkezik, hanem a lábszárban. Kemény és fáj, valamint megnő a kerülete kb 2 cm-rel. Érdemes ellátogatni az angiológiára beutalóval!!!
azt tudom,h sűrűbb a vérem,mint a normális...1éve voltam vizsgálaton(apa miatt)de 18évesen már trombózisom lenne..azért éérdeklődök,mert anyum meg bepánikol az ilyenektől!
de ha muszáj akkor muszáj!
remélem semmi gond nem lesz!
köszönöm a válaszokat!
Hellóka.
Ha sürübb a vér jelentheti azt is, hogy kevés a folyadék fogyasztása,valószinüleg. De ha sürü nagyobb az esély a trombózis kialakulására. Sok folyadék- napi 2-3 liter-
Ha van kérdés,küldheted!
Thrombózis tünete: nagyfokú fájdalom, amely főleg az alsó végtagban jelentkezik. Az érintett terület feszes, fényes, a mélyben fájdalmas köteg tapintható. Nekem így tanította egy doktornő. Nem hiszem, hogy neked az lenne, de menj orvoshoz, hogy vizsgálják ki, mi lehet ez.
(eü.dolg.)
Nem csak lábszár... nekem a combomtól a talpamig volt bedagadva és nem 2 cm-el,hanem kb 7-8-cal.
Miért írtok olyat, amit csak olvastok?Nem minden igaz ám!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!