Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Milyen tünetei vannak az ún....

Milyen tünetei vannak az ún. -szeretethiánynak-?

Figyelt kérdés

Lehet hogy totálisan szeretethiányban szenvedek :´(!!!

Annyira vágyom arra hogy valaki áltöleljen, szeressen, de itt nem a szexre gondolok, csak arra hogy valaki szeretgessen meg ilyenek!Annyira hiányzik!!!Mikor kisebb voltam sosem kaptam sok szeretetet!

Éjjel azt álmodtam, hogy volt egy fiú(nem tudom ki volt az nem ismertem)szerelmes volt belém, de én először féltem tőle, majd egyszer csak úgy hirtelen odamentem hozzá és megkértem hogy meg e ölelhetem!Annyira jó érzés volt, még most is érzem...És amikor felkeltem rájöttem hogy sajnos ez csak egy álom volt!!!

Mit tehetnék???

2009. aug. 10. 15:31
 1/6 anonim ***** válasza:
46%
keress egy pasit.
2009. aug. 10. 15:33
 2/6 anonim ***** válasza:
Ha szeretet hiányod van nem feltétlenül egy pasitól kell megkapjad, amire vágysz. Vannak barátnőid? Öleld meg őket, beszélgessetek kicsit erről a dologról. Szüleid? Őket is megölelhetnéd, nagymama, nagypapa...sokat tudnak segíteni. Ami a legfontosabb, hogy vedd körül magad olyan emberekkel, akiket tényleg nagyon szeretsz, vagy ha van kisebb testvéred, rokonod akkor foglalkozz velük többet. A gyerekek tudják a legtöbb szeretet nyújtani, mert ők még önzetlenek
2009. aug. 10. 15:36
 3/6 A kérdező kommentje:

1.pasit?a szüleim megtiltották h addig fiúzzak ameddig suliba járok!most vagyok 17, még 3 év a középsuliból+5 a fősuli!Erről enniyt...

Nah a szüleim???Pont azok...ebbe inkább ne menjünk bele!!!

Igen vannak bnőim, szertem őket nagyon,ők is engem de az azért még sem olyan!!Kisbaba nincs :´(

2009. aug. 10. 15:40
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
A szüleid nem tilthatják meg, maximum 18 éves korodig. Ez az élet természetes velejárója... Beszélj majd velük erről!
2009. aug. 10. 15:42
 5/6 anonim ***** válasza:
Ha gondolod, írj egy privát üzenetet, talán tudok segíteni.
2009. aug. 10. 15:43
 6/6 anonim ***** válasza:

Te te szeretet hiányod valójában szerelemhiány és köze sincs a szeretethiányhoz!!

Érik a szervezeted és szerelemre vágysz ez természetes!!

Barátkoznod kellene fiúkkal és sokat beszélgetni meg ilyenek aztán majd eljutsz oda hogy ölelgetni fognak még akkor ha majd nem akarod :D

Ha ezt nem kezded el akkor szexuálisan aberrálltá is vállhatsz...

Ez a szexvágy egy elöfokozata amikor még nem kifejezetten az aktusra vágysz, hanem hogy tartozz valakihez aki kiáll melletted és fontos vagy neki!

Ebben amit érzel még másféle összetett emociók is vannak persze pl egy kis ego egy kis felsöbbrendüségi vágy egy kis sikerélmény utáni vágy stb..

A kiváltó ok valószínöleg egyrészt az hogy kezdesz felnöni, a másik meg az hogy szerintem a szüleid nem kezelnek partnerként hanem te csak a gyerek vagy akit irányítgatni kell meg fegyelmezni mint a kisökröt...

Ennek a bekorlátozásnak a falait döngeti a vágyad ezért érzed ezt!!

2009. aug. 11. 09:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!