Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Mi lehet a bajom? Terhesség...

Mi lehet a bajom? Terhesség vagy vmi betegség?

Figyelt kérdés

Annyi a lényeg, hogy júl.30-án voltam egy a párommal gumi nélkül. Csak 1x-2x ki-be húzta gumi nélkül és a ciklusom 15. napján voltam. Azóta állandóan azon görcsölök vajon terhes vagyok-e.

Mostanában (amióta megtörtént a dolog), sokszor ég a gyomrom és úgy fáj a hasam , mintha megakarna jönni. De a dolog után jelentkezett minden kb 2-3 nappal. Azóta van mikor erősebb a görcsölésem van mikor nincs semmi. Ma éjjel rosszul lettem kicsit, fájt a hasam alja (olyan volt mintha izomlázam let volna:S) és borzasztóan égett a gyomrom. Bevettem egy gyógyszert, utána nagy nehezen visszatudtam feküdni. Amióta fölkeltem azóta eléggé rossz a közérzetem, kicsit szédülök, ég a gyomrom, émelygek. Terhesség lenne a háttérben, vagy elkaptam valamit, vagy esetleg a stressz jött/jön ki rajtam??

A mensimnek most a héten kell megjönnie (csütörtök-péntek) vhogy így...

Igazából hányingerem nem volt eddig, csak most jelentkezett, de nagyon enyhe és inkább a gyomorégés miatt van szerintem.

2009. aug. 10. 14:55
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
49%

ha gumi nélkül voltál együtt a pároddal akkor lehet h terhes vagy, igen.

ha ennyit nemtudsz inkább ne szexelj.

2009. aug. 10. 15:10
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
a ciklusod 15. napja pedig kb a peteérés is, úgyhogy gratulálok.
2009. aug. 10. 15:10
 3/19 anonim ***** válasza:
100%

"Csak 1x-2x ki-be húzta gumi nélkül és a ciklusom 15. napján voltam"

Csak egyszer- kétszer és pont nagyjából a ciklusod közepén és védekezés nélkül? Gratulálok, jól összegyűjtötted a miket csinálj, ha terhes akarsz lenni szabályokat!

2009. aug. 10. 15:13
 4/19 A kérdező kommentje:
De nem gumi nélkül csináltuk egész végig. Egy aktus után kiment, megmosta magát meleg vízzel + tusfürdő/szappan, visszajött és 1x-2x berakta gumi nélkül és ennyi. Ahhoz hogy jöjjön előnedv nem hiszem h elég lett volna neki ennyi hogy ki-be és máris jön az előnedv. Ráadásul elötte voltunk együtt. És a tünetek kb 2-3 nappal az "együttlét" után jelentkeztek.
2009. aug. 10. 15:15
 5/19 anonim ***** válasza:

Könnyen lehet,hogy terhes vagy..

De a tünetek lehetnek a stressztől is.

A helyedben tesztelnék 1-2 napon belül.

2009. aug. 10. 15:15
 6/19 anonim ***** válasza:
100%
Ha terhes vagy valós terhességgel összefüggő valódi tüneteid még nem lehetnek. Nem tudsz most már mást csinálni, csak bízni a jó szerencsében, hogy megúsztad ezt a kalandot következmények nélkül. Ha terhes is vagy tüneteid inkább csak produkálod, mert nagyon félsz tőle. Ha nem jön meg a vérzésed vegyél egy tesztet, hátha az megnyugtat. Ami történt megtörtént a parázással sem tudsz már semmit befolyásolni rajta.
2009. aug. 10. 15:17
 7/19 A kérdező kommentje:
tehát még a tünetek nem igazán jelentkeznek?
2009. aug. 10. 15:18
 8/19 anonim ***** válasza:

az előnedv amúgy már akkoris jelentkezhet amikor csak felvan izgulva, még a kibe huzogatás előtt. nemkell ahhoz kibe rakosgatni h előnedv jöjjön .

szedj inkább tablettát

2009. aug. 10. 15:20
 9/19 A kérdező kommentje:
És minden csepp előnedv tartalmaz spermát? Akkor is, ha elötte kb 5 perccel élvezett el és kiment megmosni magát?
2009. aug. 10. 15:22
 10/19 anonim ***** válasza:
Vagy inkább még ne szexelj, ha ennyire felelőtlenek vagytok. Elég sok baba lett már ilyen "csak egyszer húzogatta ki-be" helyzetből.
2009. aug. 10. 15:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!