Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Ti hogy viselitek az óraátállí...

Ti hogy viselitek az óraátállítást?

Figyelt kérdés
Szerintem felesleges. Hamarabb is sötétedik, meg azért megviseli az ember szervezetét. Igaz, hogy aláírásokat is gyűjtenek ennek eltörlése érdekében?
2012. okt. 27. 20:36
 1/3 anonim ***** válasza:

Engem általában nem zavar meg. Sőt mikor suliba jártam meg dolgoztam észre sem vettem, de ha esetleg pont úgy esik, h nem dolgozom akkor napokig érzem a hatását. Nyáron tök jó is, mert akkor meg hirtelen szabad a világ sokáig van világos!

24/N

2012. okt. 27. 20:42
 2/3 anonim ***** válasza:
Nem visel meg egyáltalán :D sose
2012. okt. 27. 20:46
 3/3 anonim ***** válasza:

Nem szokott megviselni, nem is érzem. Állítólag energiát spórolunk vele, hát én nem veszem észre. Este hamarabb kell villanyt kapcsolni! Az aláírásgyűjtésről nem hallottam.

Amúgy a mostani óraátállítást kicsit nehezebben viselem, mert éppen éjszakás vagyok, és a 12 óra helyett 13-at kell dolgoznom. Alig várom, hogy reggel legyen!

2012. okt. 28. 03:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!