Ti hogy viselitek az óraátállítást?
Figyelt kérdés
Szerintem felesleges. Hamarabb is sötétedik, meg azért megviseli az ember szervezetét. Igaz, hogy aláírásokat is gyűjtenek ennek eltörlése érdekében?2012. okt. 27. 20:36
1/3 anonim válasza:
Engem általában nem zavar meg. Sőt mikor suliba jártam meg dolgoztam észre sem vettem, de ha esetleg pont úgy esik, h nem dolgozom akkor napokig érzem a hatását. Nyáron tök jó is, mert akkor meg hirtelen szabad a világ sokáig van világos!
24/N
2/3 anonim válasza:
Nem visel meg egyáltalán :D sose
3/3 anonim válasza:
Nem szokott megviselni, nem is érzem. Állítólag energiát spórolunk vele, hát én nem veszem észre. Este hamarabb kell villanyt kapcsolni! Az aláírásgyűjtésről nem hallottam.
Amúgy a mostani óraátállítást kicsit nehezebben viselem, mert éppen éjszakás vagyok, és a 12 óra helyett 13-at kell dolgoznom. Alig várom, hogy reggel legyen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!