Mit tegyek ha elköltözünk?
Szia!
Hidd el tudom miről beszélsz!
23 éves vagyok,és ahol most lakom az a 13. lakhely.(remélem már az utolsó)Nagyon sokat költöztünk,de én sem panaszkodtam soha.Aztán szépen lassan annyira kikészültem a sok költözéstől,hogy 16 évesen elkezdtem,mint a kisgyerekek éjjel bepisilni.Odáig fajult a dolog,hogy pszichiáter kezelt.Anyum soha sehol nem találja a helyét,egyet gondol,és költözünk.20 évesen fogtam magam,és különköltöztem tőle,amikor már dolgoztam is.Azóta vagyok jól,teljesen rendbe jöttem.Ha nem költözök külön,soha nem lett volna vége,ő azóta is állandóan megy.
Szerintem vannak emberek,akiknek folyton kell a változatosság,és nem bírják sokáig egy helyen...csak az a baj,hogy ezzel a környezetét is kikészíti.
Gondolom,ha többet vagytok egy helyen,akkor is folyton átrendezik a lakást...nálunk folyton ez volt.
Nagyon sajnállak,őszintén.
Szerintem nagyon fontos, hogy a szüleiddel megbeszéld. ha nem mondod el nekik, akkor lehet hogy észre sem veszik, hogy ez neked mekkora gondot jelent. persze ne "hisztizve", hanem higgadtan próbáld meg velük tudatni, hogy ez neked nem a legjobb, és gondolják át még egyszer.
Biztos, hogy a legjobbat akarják neked.
sok sikert! majd írd meg, hogy mi lett.
Beszéltem velük. Köszi a tanácsotokat. Asszem így már túlélem. Bár így lesznek gondok. Mindenkinek köszi aki válaszolt
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!