Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Mit tegyek ha elköltözünk?

Mit tegyek ha elköltözünk?

Figyelt kérdés
Összegzem 17 és fél éves vagyok lány, és eléggé súlyos szívbeteg (ez azt jelenti, hogy nem tudok csakúgy elmenni pl haverokkal mert az fizikailag túlságosan kimerítő nekem, pl: gyakran még boltba sem tudok lemenni mer olyan nagyon elfáradok) És emelett eléggé visszahúzódó magamnak való gyerek vok. Anyuék most bejelentették, hogy kb. 3 hétmúlva Pestre költözünk. 10 éves korom óta már vagy 5-ször költöztem. És ha most ppestre megyünk akkor természetesen újj suliba is kell mennem ( mert,eddig fehérváron éltünk)- (és a sulitól is félek) Nem megy túl egyszerűen a beilleszkedés.És nem szeretek költözni sem. Mert nem tudom, hogy mi vár rám. Anyuékkal nem nagyon akarok erről komolyan beszélni, mer a végén aszthiszik, hogy hisztizek vagy ilyesmi .... Segítség szerintetek mit tegyek.???
2009. aug. 8. 16:31
 1/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Hidd el tudom miről beszélsz!

23 éves vagyok,és ahol most lakom az a 13. lakhely.(remélem már az utolsó)Nagyon sokat költöztünk,de én sem panaszkodtam soha.Aztán szépen lassan annyira kikészültem a sok költözéstől,hogy 16 évesen elkezdtem,mint a kisgyerekek éjjel bepisilni.Odáig fajult a dolog,hogy pszichiáter kezelt.Anyum soha sehol nem találja a helyét,egyet gondol,és költözünk.20 évesen fogtam magam,és különköltöztem tőle,amikor már dolgoztam is.Azóta vagyok jól,teljesen rendbe jöttem.Ha nem költözök külön,soha nem lett volna vége,ő azóta is állandóan megy.

Szerintem vannak emberek,akiknek folyton kell a változatosság,és nem bírják sokáig egy helyen...csak az a baj,hogy ezzel a környezetét is kikészíti.

Gondolom,ha többet vagytok egy helyen,akkor is folyton átrendezik a lakást...nálunk folyton ez volt.

Nagyon sajnállak,őszintén.

2009. aug. 8. 18:32
 2/4 anonim ***** válasza:
Azért mégiscsak beszélned kell a szüleiddel. Az eleve nem normális, hogy három héttel előtte közlik veled, és akkor is csak tényszerűen, nem megbeszélve, még az okokat sem ismertetve. Vegyenek emberszámba, nem valami használati tárgy vagy, amit hurcolnak magukkal, hanem ember és családtag. Azt hiszem, elég rossz lehet a kapcsolatod a szüleiddel is. Nincs valaki más családtag legalább, akivel jóban vagy?
2009. aug. 10. 18:26
 3/4 anonim ***** válasza:

Szerintem nagyon fontos, hogy a szüleiddel megbeszéld. ha nem mondod el nekik, akkor lehet hogy észre sem veszik, hogy ez neked mekkora gondot jelent. persze ne "hisztizve", hanem higgadtan próbáld meg velük tudatni, hogy ez neked nem a legjobb, és gondolják át még egyszer.

Biztos, hogy a legjobbat akarják neked.

sok sikert! majd írd meg, hogy mi lett.

2009. aug. 11. 14:56
 4/4 A kérdező kommentje:

Beszéltem velük. Köszi a tanácsotokat. Asszem így már túlélem. Bár így lesznek gondok. Mindenkinek köszi aki válaszolt

:)

2009. aug. 12. 12:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!