Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Csak a kávétól lesz jó a...

Csak a kávétól lesz jó a közérzetem, de nem akarok kávézni. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Soha nem szoktam rá a kávéra, jó ha hetente 1 csészével megiszok és ilyenkor mindig észreveszem, hogy sokkal jobb hangulatban vagyok és sokkal több energiám van, mint máskor... nagyon jó érzés.
2009. aug. 8. 12:34
 1/7 anonim ***** válasza:

Teával próbálkoztál? Lehetőleg a zacskós teát kerüld el, általában az a leggyengébb minőségű. Elsősorban zöld teára gondoltam, lehetőleg cukor nélkül.

Izesített teakeverékek nekem mindígf csalódást okoztak. Fantasztikus az illatuk, de ha megfőzöd, általában jön a csalódás.

Ha megszereted, egészen élményszámba mehet a külömböző teák élvezete. Hatása hasonló a kávéhoz, csak szelídebb, szinte lehetetlen túlzásba vinni.

Egyébként a kávéval sincs különösebben semmi gond, ha nem viszed túlzásba, nem reggeli előttt/helyett iszod és nem méregerősen iszod.

2009. aug. 8. 13:10
 2/7 anonim ***** válasza:
energiaital
2009. aug. 8. 14:09
 3/7 A kérdező kommentje:
Teával próbálkoztam persze, de abba nincs elég koffein. A kávé egyébként miben, miért egészségtelen?
2009. aug. 8. 14:17
 4/7 anonim ***** válasza:
A kávé csersavtartalma elsavasíthatja a szervezeted, illetve a koffein az arra érzékenyeknél vérnyomás-problémákat válthat ki. Sajnos a kávé szinte kimossa az ember szervezetéből a káliumot, ezért rendszeres kávéfogyastás mellett gondoskodni kell az utánpótlásról. De napi egy kávé semmiképpen sem ártalmas, nyugodtan ihatsz.
2009. aug. 8. 14:42
 5/7 anonim ***** válasza:

napi 1 kávé télleg nem ártalmas, csak vigyázz a fogaidra mer sárgák lesznek.:D

ja és sztem előtte mindenképp egyél vmit, így elkerülheted azt h marja a gyomrod, és h hasmenésed legyen tőle.

2009. aug. 8. 15:23
 6/7 anonim ***** válasza:
Szia! Napi egy kávét nyugodtan ihatsz, az nem egészségtelen. Én napi 4-5 öt iszok, én sem vagyok rászokva, én az ízéért iszom és kutya bajom. Azért ezt a mennyiséget nem javaslom, de napi 1-et nyugodtan.
2009. aug. 8. 21:59
 7/7 anonim ***** válasza:
ha feszültnek érzed magad akkor neigyál kávét.vérnyomásodra fog nagyon hatni,no meg a szivedre.amugy jo dopping ami azonnal hat
2009. aug. 9. 16:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!