Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Mindennap fáj a fejem? (nagyon...

Mindennap fáj a fejem? (nagyon erősen)

Figyelt kérdés

a következő a problémám: 22 éves vagyok, és mindig is fejfájós voltam, de egy quarelin mindig segített. (ez azt jelenti hogy hetente, 2 hetente mindig fájt a fejem) DE most hát már lassan 3 hete kezdődött hogy menzesz előtti napomon olyan iszonyú fejfájásom volt (migrénes) hogy nem tudtam kinyitni a szemem, és a 3. gyógyszer amit bevettem az segített. (másnap megjött gondoltam emiatt) DE azóta mindennap délután belenyilal a fejembe ugyanaz a migrénes fájás, és min 2 gyógyszer kell bevennem hogy elmúljon...

a baj a további tényezőkkel van: rendszeresen fogyasztok kávét, naponta kétszer. nem dohányzom, nem iszom, igyekszem sok VIZET inni (nem cukros levet), de az is probléma lehet hogy messze járok suliba... és mindennap kétszer mind a 4 tömegközlekedési eszközzel kell mennem (villamos, metró, vonat, busz) és ettől a borzalmas zajtól és stressztől és emberektől már totál teljesen ki vagyok... mikor hazaérek igyekszem csöndben lenni, nem tv-zni, semmit nem csinálni, de hát nem állhat ebből az életem hogy hazaérek és az utazási zajt pihenem ki...?! nagyon ki vagyok borulva és félek hogy ettől fáj ennyire most már kitartóan mindennap a fejem, és egyelőre nem tudok mit tehetnék, mert nem mondhatom meg a tanároknak hogy: "bocsi fáj a fejem, nem tudok bejárni.."

valami segítség vagy tanácsot tudnátok adni? (tudom hogy nagyon bonyolult helyzet, és lehet kicsit zavaros lett, de a lényeg hogy egyre nehezebben viselem a mindennapi fejfájást...)

2012. okt. 20. 14:26
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Orvoshoz kéne fordulni mindenképp mert gondolom nem igy akarod leélni az egész életedet. A rengeteg gyógyszer meg nagyon nem jó és hozzá is szokik a szervezeted, nem fog hatni.
2012. okt. 20. 14:31
 2/7 anonim ***** válasza:

Én 18 éves lány vagyok, nekem is minden nap fáj a fejem. Tavaly januárban kezdődött, de nekem nem volt kapcsolatban a menszeszemmel. Elmentem vele orvoshoz, aki kb kiröhögött hogy én ilyennel miért jövök orvoshoz, nem tudta felfogni, hogy úgy fáj a fejem, hogy se enni se aludni nem tudtam már tőle. Hazaküldött annyival, hogy igyak sok vizet, napi 3 litert kb.

Aztán anyummal mentem vissza hozzá, beküldött neurológiára, onnan továbbküldtek szemészetre, hasi uh-ra, , kaptam 24 órás vérnyomásmérőt meg teljes kardiológiai vizsgálatot csináltak, mind negatív volt, illetve a vérnyomásom 145-150/90 volt, de szerintük ez normális.

Szóval, már lassan egy éve fáj a fejem minden nap, cataflamot szedek napi egyet, és már nagyjából olyan szintű a fejfájásom, hogy nem tudok semmire se figyelni, nem hallom meg amit mondanak, az iskolában nem tudok figyelni, de az orvos nem csinál semmit, nem küldenek sehova, de már a gyógyszert sem akarja felírni nekem, mert az túl erős. Viszont ha nem szedem be, akkor már az ájulás szélén vagyok a fájdalomtól..

Hát ez van..

Esetleg próbálj gyógyteát inni, én is iszom, nem mondom hogy annyival jobb lenne tőle, de nekem kicsit enyhít a fejfájásomon.

2012. okt. 20. 14:33
 3/7 A kérdező kommentje:

orvoson én is gondolkodom, de pontosan a leírtak miatt nem akarok elmenni, mert végigszenvedek egy rakás vizsgálatot, és kiderül h semmi..., a gyógytea jó ötlet, utánanézek mi segíthetne!

Köszi!

2012. okt. 20. 14:36
 4/7 anonim ***** válasza:

2. válaszoló vagyok :)

Nekem anyukám kamillát és hársfát főz egybe teának, vagy citromfű teát csinál, elvileg ezek jók a fejfájásra, bár mi nem vagyunk szakértők. A citromfű tuti jó, a hársfa-kamilla nem biztos, viszont finom:)

2012. okt. 20. 14:41
 5/7 anonim ***** válasza:

Próbálj meg eljárni sportolni,ami levezeti a feszültséget.

Utazás közben hallgass valami nyugis zenét.

És tényleg érdemes lenne egy kivizsgálás,mert akkor legalább a szervi bajokat biztosra kizárhatnád.

Reggelizni vagy napközben enni szoktál normálisan,mert attól is lehet a fejfájás. A szemeddel minden teljesen rendben van-attól is fájhat a fejed.

2012. okt. 20. 14:45
 6/7 A kérdező kommentje:

mindennap reggelizek, és igyekszem mindennap enni főtt ételt, mert a sok szendvicstől és fehér kenyértől is már rosszul vagyok...

a teákat kipróbálom, köszönöm!

2012. okt. 20. 14:52
 7/7 A kérdező kommentje:
ja és a szemem is tökéletes... nemrég voltam vizsgálaton
2012. okt. 20. 14:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!