Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Hogy tudnám leküzdeni ezt?

Hogy tudnám leküzdeni ezt?

Figyelt kérdés

Kb 4 éve volt mandulaműtétem, az orr és a torokmandulámat is kivették.

Kaptam altatót injekcióba is, nem csak olyat, amit be kell lélegezni, viszont.. Felébredtem a műtét közbe, és emlékszem rá, hogy állnak körülöttem az orvosok, tiszta vér minden, nekem meg nagyon fáj mindenem... Kb hetente újraálmodom ezt az egészet, akkor is felkelek, és az álom végén meg el is vérzek..

Mit tegyek?:(

2009. aug. 8. 11:07
 1/3 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy már az is segít, hogy ide nekünk leírtad. A családtagoknak, barátaidnak már elmesélted? A kibeszélés segít meg hogy valaki sajnáljon. Én sajnállak, jó? A mindennapjaidban mindenesetre kerüld a stresszt meg a lefekvés előtti gyomortúlterhelést. Valami pozitív élménnyel menj aludni.
2009. aug. 8. 11:57
 2/3 A kérdező kommentje:

Köszi a választ, és a tippeket :)

Senki sem tud róla

2009. aug. 8. 12:18
 3/3 anonim ***** válasza:
én is ugyanazt tudom ajánlani mint az első kommentelő. Ha a szüleidnek nem is de egy oylan barátnődnek akiben megbízol nyugodtan elmondhatod, jobban fogod érezni magad tőle :)
2009. aug. 8. 18:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!