Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Dió jó a hasmenésre?

Dió jó a hasmenésre?

Figyelt kérdés

2012. okt. 17. 21:34
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Nekem az alma vált be.
2012. okt. 17. 21:37
 2/12 anonim ***** válasza:

Inkább ne a dióval próbálkozz. Olvasd el ezt: Villámmegoldások hasmenésre

[link]

2012. okt. 17. 22:19
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Nálam bevált. Ha diót eszek, mindig hasmenésem van.
2012. okt. 18. 06:22
 4/12 anonim válasza:

Hogy lenne már jó? Az olajos magvak meghajtanak! Az alma is csak tisztít.

helyette:(koplalás, kamilla, kés=ahogy a csirkéknél mondják:-)Na de komolyan: IMODIUM és igyál, nehogy kiszáradj!

2012. okt. 18. 07:36
 5/12 anonim ***** válasza:
Széntabletta.
2012. okt. 18. 08:01
 6/12 anonim ***** válasza:
A dió nem jó hasmenésre, és más olajos magvak sem. Sőt, a diótól lehet hasmenésed, ha sokat eszel belőle. Legalábbis nekem már volt tőle hasmenésem.
2012. okt. 18. 08:09
 7/12 Noya_ válasza:
Reszelt alma! vagy répa. : )
2012. okt. 18. 10:43
 8/12 anonim válasza:
Banán és répa jó, diót nem tudom. Kókuszt pl. semmiképp se.
2012. okt. 20. 08:52
 9/12 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy furcsa lesz amit írok, a dió friss, zöld leveléből készített főzet kiváló a hasmenés ellen.

Egyszer régen, volt egy nagyon durva hasmenésem, egy doboz széntabletta csak a színét változtatta meg a dolognak, (átmenetileg) az állagát nem, nagyanyám kiment a kertbe, szedett diólevelet, megtörte és "teát" főzött belőle, majd belém töltötte.

Iszonyatosan borzalmas íze volt, de a második csésze felénél megszűnt a hasmenésem, normalizálódott a székletem.

Fontos: cukrot nem szabad tenni bele mert akkor nem hat a főzet!

2012. okt. 20. 12:16
 10/12 anonim ***** válasza:

Dió igen, csak SZERECSEN! Nem vicc. Veszel egy csomag egész kiszerelésű szerecsendiót, (őrölt nem jó, mert a hatóanyaga illékony) lereszelsz kismarsnál felet, nagymarsnál egy egészet, majd rögtön valami erős alkoholba (pálinka, Gin, stb.) beleszórod és felhajtod.

mivel én nem szoktam inni, így egybe bekapom, fogaim közt porrá őrlöm és lenyelem - de ehhez kell némi tűrőképesség is a fanyar íze miatt. :)

2012. okt. 20. 12:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!