Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Az lehetséges hogy felmegy a...

Az lehetséges hogy felmegy a vérnyomásom egészen 145-150 ig a stressz miatt?

Figyelt kérdés
15 éves vagyok és reggel megmértem a vérnyomásom mert mát régen mértem! Semmi nem fájt, semmi bajom nem volt! Elöszőr egészen izgultam (nem voltam nyugott) és ezért szerintem! 140 lett a vérnyomásom! de aztán utána újból megmértem és akkor már csak 133-volt de még én ezt is sokalltam! aztán délután újból megmértem és akkor is 138 volt! Az egész hetem elég stesszes volt! Okozhat ilyet a stresz? Amúgy nekem mindig is ilyen 120 volt a vérnyomásom! és amúgy minden mérésnél streszeltem hogy magas lesz!

2012. okt. 14. 20:04
 1/1 Főzős Laci ***** válasza:
Még 145/90-ig normális,csak kissé emelkedett szint a 150-es.Egyelőre csak sportolnod kellene valamit 3 x egy héten:komolyan húzza le a vérnyomást!Plusz kapcsolódj ki,amikor csak tudsz.Ja,és vérnyomást nyugodtan,ülve,kinyújtott karral kell mérni!
2012. okt. 14. 20:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!