Mi ez, mi van velem?
Mit csináljak...? Pár hónapja nem tudom mi történik velem. Akkoriban néha előfordult, hogy rosszul lettem, de nem a klasszikus értelemben. Mostanában egyre többször. Egyszerűen kiver a víz, hányingerem lesz, remegek, szédülök, légszomjam lesz, de ami a legrosszabb, hogy elveszítem a kontrollt magam felett, végtelenül agresszív leszek, és olyanokat is mondhatok, amit nagyon megbánok, és "józan" állapotomban nem mondanék. Ezek a rosszullétek mindig a legrosszabbkor jönnek, és borzasztóan megkeserítik az életemet, de nem tudom, mi váltja ki belőlem és nem is igazán tudom befolyásolni őket, mert érzem, hogy baj van, de mintha nem is én lennék... Tudom, hogy én vagyok az, de mégsem tudok a számra lakatot tenni, nem tudok megnyugodni, semmit sem, mintha madzagon rángatnának. Barátok, ismerőseim, akik láttak már ilyen helyzetben, másképp viszonyulnak hozzám, távolságtartóak, haragszanak vagy sajnálnak, nem tudom, de irtózatosan fáj és nem akarom, hogy megutáljanak...
Néhány éve jártam pszichiáterhez, aki szorongással kezelt, de az nem ilyen volt, és abból teljesen kijöttem. Ez is mentális, lelki probléma lehet? Vagy szervi bajom van? Menjek vissza az orvoshoz?
Nem tudom, mi bajod lehet, nem értek hozzá, de mindenképp menj vissza az orvoshoz, ő meg tudja mondani, mi van veled, tud segíteni.
Még mielőtt teljesen leamortizálnád a kapcsolataidat.
Tutira pánikbetegség lesz:(
És ez csak rosszabb lesz,mert a végén a wc-re sem mersz majd kimenni...
én is voltam ebben,de legyőztem:)
Kezelhető!
sőt hamar el lehet tüntetni!
olvasd el a Dianetika a szellemi egészség modern tudománya könyvet, vagy nézd meg filmen hogy ezek a megmagyarázhatatlan és nemkívánatos dolgok miből erednek, és hogyen lehet eltüntetni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!