Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Mi ez, mi van velem?

Mi ez, mi van velem?

Figyelt kérdés

Mit csináljak...? Pár hónapja nem tudom mi történik velem. Akkoriban néha előfordult, hogy rosszul lettem, de nem a klasszikus értelemben. Mostanában egyre többször. Egyszerűen kiver a víz, hányingerem lesz, remegek, szédülök, légszomjam lesz, de ami a legrosszabb, hogy elveszítem a kontrollt magam felett, végtelenül agresszív leszek, és olyanokat is mondhatok, amit nagyon megbánok, és "józan" állapotomban nem mondanék. Ezek a rosszullétek mindig a legrosszabbkor jönnek, és borzasztóan megkeserítik az életemet, de nem tudom, mi váltja ki belőlem és nem is igazán tudom befolyásolni őket, mert érzem, hogy baj van, de mintha nem is én lennék... Tudom, hogy én vagyok az, de mégsem tudok a számra lakatot tenni, nem tudok megnyugodni, semmit sem, mintha madzagon rángatnának. Barátok, ismerőseim, akik láttak már ilyen helyzetben, másképp viszonyulnak hozzám, távolságtartóak, haragszanak vagy sajnálnak, nem tudom, de irtózatosan fáj és nem akarom, hogy megutáljanak...

Néhány éve jártam pszichiáterhez, aki szorongással kezelt, de az nem ilyen volt, és abból teljesen kijöttem. Ez is mentális, lelki probléma lehet? Vagy szervi bajom van? Menjek vissza az orvoshoz?

2009. aug. 6. 18:51
 1/8 anonim ***** válasza:
55%
nem vagyok orvos, nem értek hozzá, de szerintem ez egyfajta pánikbetegség lehet. milyen helyzetekben jön elő? szorongás miatt szerintem lehet valaki pánikbeteg
2009. aug. 6. 18:57
 2/8 anonim ***** válasza:
81%

Nem tudom, mi bajod lehet, nem értek hozzá, de mindenképp menj vissza az orvoshoz, ő meg tudja mondani, mi van veled, tud segíteni.

Még mielőtt teljesen leamortizálnád a kapcsolataidat.

2009. aug. 6. 18:59
 3/8 anonim ***** válasza:
0%

Tutira pánikbetegség lesz:(

És ez csak rosszabb lesz,mert a végén a wc-re sem mersz majd kimenni...

én is voltam ebben,de legyőztem:)

2009. aug. 6. 19:01
 4/8 anonim ***** válasza:
0%
Semmiféle pánikizéről nincsen itten szó, kérem.Valószínű, hogy kezdődő -pontosabban- lappangó skizofrénia, keress egy jó szakembert!
2009. aug. 6. 19:08
 5/8 anonim ***** válasza:
Ugyan ez az én problémám is. Nekem már nagyob dózisokban jön egyre rosszabbak a rohamok néha elvesztem a látásom és az emlékezetem egy időre. Orvoshoz fordultam, de különbözö nevetséges betegségeket kerestek rajtam persze minden negatív lett. Nemtudom mitől "aktivizálódik" nálam legtöbbször fürdés után fordult elő nálam. Próbálj meg nyugodt maradni mindig vegyél lazán mindent, ugyis meghalunk minek túlizgulni, viszont legyél alapos és precíz igy elkerülöd a figyelmet róla. Ha újabb rohamaid lesznek lehet nemtudsz majd megállni. Néha csak ordibálsz valakivel, lesz amikor dobálódzol, megemelsz olyan tárgyakat amiket józan ésszel nemtudnál. Aztán tetlegeségig is fajulhat. A dolog erősen mentális de kihat az egész szervezetedre amikor rádjön a roham nem kapsz levegőt, gyakran fulladozol, érzed, hogy lüktet a vér az ereidben, nemtudsz gondolkodni szédülsz bizseregnak a végtagjaid, esetleg el is esel, elgyengülsz a végén és esetleg elájulsz.
2009. aug. 6. 19:11
 6/8 anonim ***** válasza:
Ez bizony pánikroham, fordulj pszichiáterhez.
2009. aug. 6. 19:51
 7/8 A kérdező kommentje:
Oké, akkor visszamegyek orvoshoz -__-
2009. aug. 7. 06:22
 8/8 anonim válasza:

Kezelhető!

sőt hamar el lehet tüntetni!

olvasd el a Dianetika a szellemi egészség modern tudománya könyvet, vagy nézd meg filmen hogy ezek a megmagyarázhatatlan és nemkívánatos dolgok miből erednek, és hogyen lehet eltüntetni

2009. aug. 8. 20:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!