Tegnap este óta az arcom bal oldalát enyhén nehézkesnek érzem. Nem az egész bal arcféltekémet, csak pár bélyegnyi nagyságú helyen. Olyan érzés mintha egészen finoman huznám lefelé a bőrt. Mitől lehet ez?
menj orvoshoz! A 140 es vérnyomás mit takar? Az alsó vagy a felső érték volt a 140? Ha az alsó akkor az nagyon GÁÁÁZ!!!
Lehet hogy megpattant egy kisebb ér az agyban a magas vérnyoástól! Mielőbb beszélj a háziorvossal vagy kardiológussal!
Az utóbbi napok valóban nagyon stresszesek voltak nem kevés alkohollal és cigarettával, ami amugy nem jellemző, plusz rendszeresen sportolok.
Egyszer volt már ilyen vizsgaidőszak végén amikor kikészültem, akkor felirtak vérnyomásra valamit, de elmult.
Magát a jelenséget nem értem, mivel a doki megmondta hogy mivel ilyen kampányszerüen tör rám ez a jelenség, nem igényel gyógyszeres kezelést, engem meg azért mégis eléggé bosszant, főleg mivel édasanyámnak idén össze is jött ez a mutatvány (féloldali arcbénulás stressz alapon), amit ki is hevert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!