Mennyibe kerül az Epicután-teszt elvégeztetése?
igazából nem értem a kérdést.
Most gondolsz egyet és akarsz csináltatni? vagy mi?
mert egyébként a panaszoddal háziorvoshoz kell menni, ő ad beutalót allergológushoz és ott csinálnak tesztet. ez ingyenes. bár jellemzően Prick-teszt csinálnak.
nem bőrgyógyász.
allergológus. nem mindegy.
nem bőrgyógyászatra kell kérni a beutalót, hanem direkt allergológiára.
A bőrgyógyászoknak nem kifejezetten az allergia a szakterületük, nem is értenek hozzá annyira (tisztelet a kivételnek)
Valóban jobb az allergológus, mert a bőrgyógyász legfeljebb a kontakt ekcámára tud tesztet végezni, az allergológus viszont egyéb (légúti) allergiára is.
Nekem bőrgyógyász csinálta, beutaló nélkül, térítésmentesen, -mert nekem kiütéseim voltak az arcomon-, de csak kb. 30, -leginkább vegyi anyagra vizsgált.
Pollenre, macskaszőrre, stb. a bőrgyógyász nem végez tesztet.
Úgy látom,egyesek kicsit sötétnek nézik az embert!!Na de mindegy is!!A félreértések elkerülése végett, tisztában vagyok vele hogy a bőrgyógyász nem fog elvégezni semmilyen tesztet!!Csakhogy a válasz úgy szólt hogy a panaszaimmal forduljak bőrgyógyászhoz, na most erre föl bátorkodtam írni, hogy már voltam!!De nem is értem hogy miért ilyen válszokat kapok!!Nem ez volt a kérdésem!!!
Üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!