Mi lehet a gond?
Figyelt kérdés
16 éves vagyok,aktivan sportolnék,de már vagy 1 hónapja minden szar betegséget összeszedek . 1,5 hónapja szoktam le a dohányzásról,teljesen könnyen . ( 2 év után :S ) Tűszős mandulagyulladásom volt,utána megfázás,torokfájás,most meg hasmenés..És úgyérzem hogy egy hónapja nincs semmi erőm,csak ahhoz van erőm,ami nagyon szükséges.. de sportolni,barátaimmal lenni egyáltalán nincs.. álmos vagyok mindig,fáradt,letört..mit tegyek?2012. okt. 6. 12:22
1/4 anonim válasza:
Kezdj el szedni vitainokat!Mondjuk Multivitamint,és amaéé lég C vitamint 1000mg,ÉA MINDEN BAJOD ELMÚLIK!:)
2/4 A kérdező kommentje:
szedtem sciteces C vitamint napi 2grammot és nem hiszem h hasznositani tudta voltna a szervezetem,vagy is nem éreztem változást :S
2012. okt. 6. 12:43
3/4 anonim válasza:
Szia!
Semmi komoly bajod nincs, csupán legyengült a szervezeted.A tüszős mandulagyulladást vírus okozza, és az nem múlik el olyan könnyen,mégha a tüneteid enyhülnek is.Arra rászedtél egy megfázást,nem volt ideje a szervezetednek regenerálódni...
Egyet értek az első válaszolóval, meg kell támogatni a szervezetedet vitaminokkal most nagyon fontos a C vitamin az erősíti a szervezeted a legjobban...Egyés sok zöldséget,gyümölcsöt és hidd el,hamar rendbe fogsz jönni...
4/4 A kérdező kommentje:
szedtem sciteces C vitamint napi 2grammot és nem hiszem h hasznositani tudta voltna a szervezetem,vagy is nem éreztem változást :S
2012. okt. 6. 12:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!