Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Mitől fájhat már 3 napja a hasam?

Mitől fájhat már 3 napja a hasam?

Figyelt kérdés
Nem is tudom mim fáj, olyan érzésem van, mint mikor "csikarodik" az ember hasa, ill. mikor feszít a vízhólyag és menni kell wc-re, pedig nem. Már 3 napja nem akar múlni.
2009. aug. 4. 23:59
 1/2 anonim ***** válasza:

Szerintem fel vagy fújódva, gondold át miket etél az utóbbi napokban.

Ha pár napon belül nem tűnik tova a fájdalom mindenképpen vizsgáltasd ki, kérj beutalókat a házi orvostól!

2009. aug. 5. 10:17
 2/2 anonim válasza:
Nekem is ugyan ez volt a bajom ..(ugy érzed fel vagy puffadva és emellett mintha sok vizet ittál volna teltség érzeted van és esténként jobban fáj, wc nem oldott meg semmit ...) Engem beutaltak a korházba és ultrahang után és kivizsgálások után nem tudták megmondani az orvosok hogy mi bajom. 2 napig csak infuzion voltam nem ehettem nem ihattam ráadásul az alvás az rosszabb volt mint otthon mert az a tő a kezedbe igen zavaró éjjel és sehogysem tudsz tőle fordulni emellett görcsöl a hasad ...egyik este a fájdalom miatt adtak egy beöntést a fájdalom nem mult el de attol fogva javuló tendenciát mutattam igy hazaengedtek ahol már csak émejegtem a táplálékhiánytól...bélelzáródásra is gyanakodtak de ez rejtély maradt...
2011. márc. 15. 15:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!