Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Fáj a fülem kb. mikorra múlik el?

Fáj a fülem kb. mikorra múlik el?

Figyelt kérdés
Ma reggel úgy ébredtem hogy fáj a jobb fülem (csak úgy hirtelen jött, tegnap még semmi) aztán később a bal is megfájdult. Csöppentettem a füleimbe, aztán reggeli után Algopiryn-t vettem be. Délben meggint cseppentés, s délután 5 órakor is. Este lesz még 1 Algopiryn így nagynehezen kihúztam a napot, elviselhetőbb ez a fülfájás. Nemtudom mitől van. Régebben is volt ilyen, de csak a bal fülemmel, akkor az volt a baj, hogy huzatot kapott. Az 5. nap mult el. Egyébként mostanába sokat medencézek, sokszor megyek le a víz alá, pedig már elkezdett algásodni a víz (amúgy a víz kb. 26 fokos) s lehet attól? Nem tudom és azt sem meddig kell még szenvednem. :( Segítségre, jótanácsokra van szükségem. Meleg só nem segített a multkor sem.) Egyebek?
2009. aug. 3. 17:33
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
ORVOS! nem rohangálok minden aprósággal az orvoshoz, de a múltkor 3 napig szenvedtem én is (meleg só, meleg borogatás, hideg, gyógyszer, fülcsepp), de amikor már 2. éjszaka nem aludtam és a legkisebb mozdulatra is sírni tudtam volna, úgy fájt, akkor azért csak doki lett belőle. Háromszor kellett visszamennem, le kellett szívni a váladékot és még most sem hallok tökéletesen+antibiotikumot kell szednem. Hallójáratgyulladás, valószínűleg víztől vagy légkonditól vagy akármitől, mert a dokinő sem tudta megmondani. Az egyik orvos mondta, hogy kb. egy hét-másfél alatt magától is elmúlik, csak addigra már annyira fáj, hogy kimúlsz félig. 3 napot szenvedtem, nem tudom elhinni, hogy azt másfél hétig kibírtam volna, pedig alapvetően jól bírom a fájdalmat.
2009. aug. 3. 17:40
 2/3 A kérdező kommentje:

Leszívatni? :O jajj neis halljak róla kiskoromban felszúrták a fülemet és baromira fájt!!!!!

majd elmúlik..:S

rágni is nagyon nehéz :S

2009. aug. 3. 17:58
 3/3 anonim ***** válasza:

Nem fájt, csak mintha egy kicsi porszívóval levegőt fújt volna a fülembe. Tényleg nem volt vészes. Nekem vasárnap éjjel már úgy fájt, hogy az sem érdekelt volna, ha felszúrják, csak múljon már el.

Próbálkozz a meleg sóval vagy a meleg borogatással. Én kipróbáltam a hideget is, az mintha még jobb lett volna, de 5 percnél tovább egyik sem enyhítette. Ha van kövirózsád, annak a levét is csepegtetheted, az is segít.

2009. aug. 3. 18:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!