Domestos egészségre gyakorolt hatása?
Figyelt kérdés
Egy ideje érzékenyebben reagálok a különféle háztartási tisztító szerekre.Tartalmaz-e a Domestos olyan anyagot, ami belélegezve szédülést és más tüneteket okoz?2012. szept. 28. 09:24
1/8 anonim válasza:
A nyálkahártyákat irritálja, az biztos. Ha lehet, én kerülöm az erős vegyszerek használatát. Nem tesz jót sem a bőrömnek, sem a tüdőmnek, sem a környezetnek.
2/8 anonim válasza:
Hogyne tartalmazna! Hypót tartalmaz, nehogy belélegezd.
3/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Igyekszem elkerülni.
2 válaszoló, hol találok részletes leírást a hypó káros hatásairól?
2012. szept. 28. 11:07
4/8 anonim válasza:
Szembe kerülve pedig a szemedet azonnal kimarja, csak ezt ilyen durván nem írták le sehol. A hypó az egyik legveszélyesebb vegyszer, most túlzónak érezhettek, de én megfogni se merem csupasz kézzel, csak háztartási gumikesztyűben, aztán a kesztyűt elrakom jó messzire mindentől, és még így is több szappanos léből súrolom le a kezemet, hogy hypósüveget csak kesztyűben fogtam. A Domestos ugyanez. Nagyon vigyázzatok vele, főleg a kölcsönhatásaival (első link). A szemet pedig félteni kell tőle, mert sitty-sutty kimarja, volt-nincs.
5/8 A kérdező kommentje:
4/4, köszönöm!
2012. szept. 30. 15:08
6/8 A kérdező kommentje:
Szédülést okozhat?Esetleg a felszabaduló klórgáz?
2012. szept. 30. 15:09
8/8 A kérdező kommentje:
7/7, köszönöm.
2012. okt. 1. 23:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!