Köszvényben szenvedők tudják előre, hogy köszvényrohamot fognak kapni?
Valószinüleg vannak elöjelek, amik figyelmeztetik öket.
Ha valakinek ilyen hajlama van, akkor be kell tartania az elöirt diétát (gyakorlatilag húsmentes, bor, sör kizárva, purintartalmú ételeket szintén nem szabad enni), ezen kivül megfelelö mennyiséget kell innia, mozogni. Nagyon jó hatású gyógyteák is vannak, de azok is megelözésként hatnak, roham alatt már nem.
Köszönöm a válaszokat! Azért kérdeztem rá, hogy mások is tapasztalták-e hogy megváltozik az izzadság szaguk a köszvény roham előtt, mert velem is így történt. Az izzadság szag, már figyelmeztethet mielőtt az ízületi problémák jelentkeznek. A megváltozott (erős izzadság)testszag tudom, hogy azt jelzik előre, hogy a szervezetben a méreganyagok felszaporodtak.
Eddig nem tudtam, hogy a szervezet az izzadság szagával már figyelmeztet arra, hogy köszvény roham következhet be.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!