Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Köszvényben szenvedők tudják...

Köszvényben szenvedők tudják előre, hogy köszvényrohamot fognak kapni?

Figyelt kérdés
Azért kérdezem, mert egy köszvényben szenvedő embertől hallottam, hogy nagyon büdös lesz az izzadsága, hiába zuhanyozik és öltözik át naponta akár többször is. Utána pedig kialakul nála a köszvény roham.
2012. szept. 27. 07:23
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha nem bűnözöl, és nem eszel hústartalmú ételeket, a gyógyszert rendesen szeded, akkor talán nem jön elő.
2012. szept. 27. 07:44
 2/5 anonim ***** válasza:

Valószinüleg vannak elöjelek, amik figyelmeztetik öket.

Ha valakinek ilyen hajlama van, akkor be kell tartania az elöirt diétát (gyakorlatilag húsmentes, bor, sör kizárva, purintartalmú ételeket szintén nem szabad enni), ezen kivül megfelelö mennyiséget kell innia, mozogni. Nagyon jó hatású gyógyteák is vannak, de azok is megelözésként hatnak, roham alatt már nem.

2012. szept. 27. 08:08
 3/5 anonim ***** válasza:

Itt olvashatsz a köszvényroham gyakoriságáról, és megelőzéséról.

[link]

2012. okt. 3. 19:53
 4/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! Azért kérdeztem rá, hogy mások is tapasztalták-e hogy megváltozik az izzadság szaguk a köszvény roham előtt, mert velem is így történt. Az izzadság szag, már figyelmeztethet mielőtt az ízületi problémák jelentkeznek. A megváltozott (erős izzadság)testszag tudom, hogy azt jelzik előre, hogy a szervezetben a méreganyagok felszaporodtak.

Eddig nem tudtam, hogy a szervezet az izzadság szagával már figyelmeztet arra, hogy köszvény roham következhet be.

2012. okt. 4. 07:46
 5/5 anonim ***** válasza:
Csak annyit, hogy ha ilyen tüneteket észlelsz, akkor azonnal kezdj el zöldzab teát inni (herbária), mert azzal meg tudod elözni a rohamot, természetesen hús- és purinmentes étrend mellett, és alkohol mellözésével.
2012. okt. 4. 08:40

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!