Milyen orvoshoz érdemes fordulni a zsibbadással?
Figyelt kérdés
Néha, mondjuk 1-2hetente nagyon elzsibbad a lábam, vádli alatt, komoly fájdalmat okoz, alig bírok ráállni, a háziorvosom kb két éve, akkor 20 voltam, azt mondta h Ő örülne ha zsibbadna még a lába, mert az azt jelenti h még növésben vagyok, ennyivel letudta a dolgot, de engem nem nyugtatott meg ezzel.2009. aug. 1. 15:57
1/3 anonim válasza:
Neurológushoz aki reflexet vizsgál majd, meg mozgáskoordinációt meg mindent. Lehet gerinctől is. Lehet idegbecsípődés, izomgyulladás. Mindenképp neurológus, akihez háziorvostól kaphatsz beutalót.
27/n/egészségügy
2/3 anonim válasza:
Húúú. Nekem is eléggé hasonló a problémám. A jobb lában eléggé tud zsibbadni, illetve fájni... :S Szerintem érdemes érsebészetre menned, mert valószínűleg neked is hasonló a problémád mint nekem. Ennél jobbat én sem tudok javasolni. :/
3/3 anonim válasza:
na ilyenkor jönnek a nekem bevált című fejezetek...te honnan tudod vagy sejted hogy ugyanaz a probléma? az érsebész tudod mivel foglalkozik egyáltalán:? és hogy oda miért járnak?
Ha valamiben nem vagy biztos ne adj tanácsot másnak, mert félrevezetheted.
27/N/egészségügy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!