Meghalt a nagypapám. Lehet valami összefügés?
Figyelt kérdés
1 honapja halt meg a papam hirtelen szivhalalban mert koszoruer betegsege volt. Azota halalfelelmem van felek hogy meghalok en is csak igy hirtelen.. Es nem tudok talalkozni meg elotte azokkal akiket nagyon szeretek. Nagyon felek minden napomat kitolti ez az egesz. Most eljottem anyukamekkal nyaralni a baratom otthon van es felek hogy nem latom tobbe. Segitsetek!!! 17/l
Amugy mindig a szivemet figyelem vagy a vernyomasom h rendben van e . Mar csinaltak EKGt es ultrahangot is minden jo. Szorongok.
2012. szept. 19. 17:34
1/4 anonim válasza:
Hát azért szívkoszorúér elmeszesedésben nem illik 17 évesen meghalni. Az tipikusan öregkori betegség, jóval nagyobb esélye van annak, hogy elüt egy kocsi.
Nem vagy egy kicsit hipochonder?
2/4 A kérdező kommentje:
de igen az vagyok de nem tudok megnyugodni ugye 17 évesen nem fog csak úgy leállni a szívem? :(
2012. szept. 19. 17:47
4/4 A kérdező kommentje:
Próbáltam pszichológushoz fordulni de csak október elejére adott időpontot ... addig meg ugy beszélgetnék erről valakivel. de valahogy senki sem próbál megérteni és ez rossz. a barátom is csak azt tudja hajtogatni hogy majd jobb lesz meg majd elmúlik... és hogy ne godnoljak rá de olyan nehéz.
2012. szept. 19. 17:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!