Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Ez most egy új vírus? Kinek...

Ez most egy új vírus? Kinek mi a tapasztalata? Milyen gyógymódot ajánlatok? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
egész este fájt a hasam reggel meg egyszerűen rekord mennyiségűt hánytam, és a hasam is egész nap ment. állandóan álmos vagyok, fáj a fejem, folyamatosa hányinger üldöz és végtagfájdalmaim vannak. a székletem nagyon híg és ma kb edig úgy 8x voltam. orvos nem mondott rá semmit, algopyrint irt. valaki tud vmi biztatót mondani?
2009. júl. 30. 18:11
 1/2 anonim ***** válasza:

beyaltál vaamit, akárhonnan megkaphattad, wc-ről, másik embertől, tömegközlekedésen,akárhol. Amit tudsz tenni ebben a pár kritikus napban hogy iszonyat sokat iszol, amennyit csak bírsz, így a hányás is könnyebb. Ha tudsz igyál mellé káliumot. A hasmenés miatt ez ürül ki elsőnek a szervezetedből.

Nekem az ilyesmi vírusok 3 nap alatt lemennek, ha nem menj vissza dokihoz és ne hagyd, hogy lerázzon egy algopirinnel.

A végtagfájdalom akár influenza tünete is lehet, akár az újé is, de nem halálos, nem árt ha pár nap múlva bemész vagy valaki bevinne a Szent László kórházba, ahol a szűrést elvégzik, persze csak akkor ha nem szűnik a láz és a végtagfájdalom!

2009. júl. 30. 18:18
 2/2 anonim ***** válasza:
nekemis volt ilyen hányós-fosos bajom, nekem az orvos vmi S betűs antibiotikumot írt fel, de nem szedtem be, nemnagyon szoktam gyógyszert szedni, aznap csak forralt vizet ittam, majd almapürét, másnap már krumplit, ropit, harmadnapra rendbejöttem.
2009. júl. 31. 00:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!