Hasi fájdalom az alábbi tünetekkel. Szerintetek?
Tegnap estefelé kezdődött egy erősebb hasfájásom (az egész hasamat érintette, nem tudtam lokalizálni). Mára már csak főként akkor jelentkezik érezhetőbben a hasfájás ha megmozdulok, nyugalmi állapotba szinte nem is fáj. A fájdalom főként jobb oldalra lokalizálódott be. Semmi más tünetem nincs: láz, hasmenés, hányás...stb
Szerintetek mi lehet? (tudom, tudom, irány orvos, de jelenleg nincs rá lehetőségem, így előre érdeklődök csak)
Köszi
epe, vakbél, bélgörcs meg más is
ha nem múlik menj dokihoz
úgy voltam vele, hogy ma elmegyek a dokihoz, de reggel már semmi fájdalmat nem éreztem (mozgásra és nyomásra sem).
Most dél közeledtével ha megmozdulok még néha-néha egy kicsit érzem, hogy fáj, de a tegnaphoz viszonyítva ezt már nagyon elenyészően érzem (és az alapmozgásoknál egyáltalán nem fáj), így végül is nem mentem el a dokihoz.
Lehet, hogy valami megerőltetés, hátha kipihenem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!