A fáradság valami vitamin hiány jele?
Figyelt kérdés
A barátomról van szó. Hétköznap indokolt a fáradtsága, mert dolgozik, de hétvégén is mindig fáradt. arra gondoltam, hogy talán valami vitamin hiánya van. ha igen, milyen vitaminokat kellene szednie?2012. szept. 10. 12:56
1/5 anonim válasza:
C vitamin, Legjobb természetes formában fogyasztani mint például paprika, savanyú káposzta, fekete retek, citrom stb de ha erre valami miatt nincs lehetőség, a tablettás is megteszi... jó sokat, többet mint az előírt minimum.
2/5 anonim válasza:
... és vas. De inkább vegyél egy rendes multivitamint (sportolóknak valót).
3/5 A kérdező kommentje:
ok, köszi, hogy válaszoltatok.
majd megpróbálom rábeszélni, hogy szedjem valamit, remélem menni fog. :D
2012. szept. 10. 13:12
4/5 anonim válasza:
Szerintem semmire ne beszéld rá. Inkább zavard el vérvételre. Sajnos nem csak vitaminhiánya lehet.
Meg nem ártana a kapcsolatotokat is felülvizsgálni. Fiatal férfinél nem normális az sem, ha munka miatt fáradt állandóan. 50-60 évesen még megérteném... Lehet, hogy inkább fásult.
5/5 A kérdező kommentje:
ok, köszi. vérvételre nincs esély, hogy rávegyem.
amúgy tényleg lehet, hogy egy kicsit fásul, talán a kapcsolattól is, nem tudom...
2012. szept. 11. 12:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!