Hány szemet szokás bevenni a xanax-ból?
Odaírtam hogy nem akarok sem bekómálni, sem kipróbálni, sőt azt is DIREKT odaírtam hogy soha nem szedtem még gyógyszert és nem is akarom, most miért írtok ilyeneket? Világosan írtam hogy nem akarok ilyet szedni.
Csak érdekel!
Tegnap is feltettem egy kérdést hogy vérfertőzés e nagymama tesójának az unokájával összejönni azt erre lelettem hurrogva hogy fúj, meg "ha gusztusod van hozzá" holott egy szóval sem mondtam hogy én akarok, mégis betámadtak.
Szóval ismétlem: ELMÉLETBEN ÉRDEKEL A HATÁSA!!! NEM AKAROM SZEDNI KÖSZI MINDENKINEK AZ AGGÓDÁST!
Szerintem ez az oldal arra való, hogy kérdezz nyugodtan bármit, nem arra, hogy lehurrogjanak... Aki nem tud értelmes választ adni, az meg miért ír egyáltalán??? Szóval itt van egy kis xanax ismertető: MILYEN TÍPUSÚ GYÓGYSZER A XANAX ÉS MILYEN BETEGSÉGEK ESETÉN ALKALMAZHATÓ?
A Xanax hatóanyaga, az alprazolam egy triazolo-benzodiazepin, ami minőségileg a benzodiazepinekhez hasonló tulajdonságokkal (szorongásoldás, nyugtató-altató hatás, izomlazítás, antiepileptikus hatás) rendelkezik.
A Xanax a következő betegségek esetén alkalmazható:
- Szorongásos állapotok, depresszióval társult szorongás, neurotikus vagy reaktív depresszió kezelésében és olyan esetekben, amikor a fenti betegségek gyomor-bélrendszeri, szív-, keringési vagy bőrgyógyászati betegségekkel társulnak.
- Alkoholelvonás idült fázisában.
- Pánikbetegségben.
2 TUDNIVALÓK A XANAX SZEDÉSE ELŐTT
Ne szedje a Xanaxot:
- ha túlérzékeny (allergiás) a Xanax hatóanyagára, az alprazolamra vagy bármely segédanyagára
- ha Ön 18 év alatti, mivel a készítmény biztonsága és hatékonysága 18 év alatt nem bizonyított
- az alprazolam hatásosságát a depresszió bizonyos típusaiban még nem tisztázták
- ha Ön autoimmun folyamat következtében kialakult izomgyengeségben szenved (myasthenia gravis)
A Xanax egyedi orvosi elbírálás után alkalmazható:
- ha máj- és/vagy veseműködése károsult
- ha Ön időskorú
- ha zártzugú zöld hályogja van
- ha légzési nehézsége van
És bátran kérdezz még, ne foglalkozz a hülye retardokkal!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!