Láz mérőt lehet szájba tenni?
Figyelt kérdés
2012. szept. 3. 22:05
1/5 A kérdező kommentje:
Úgy pontosabban mér?
2012. szept. 3. 22:06
2/5 anonim válasza:
nem tanácsos!csak a filmekben van ilyen:)
3/5 A kérdező kommentje:
De ez digitális. És az mitől van, hogy forrónak érzem az arcom és a homlokom, pedig a láz mérő szerint hő emelkedésem sincs.
2012. szept. 3. 22:13
4/5 biberon válasza:
Lehet , sőt , viszont előtte fertőtlenítsd le teljesen és a nyelv alá kell "behelyezni" .
Ezzel a mérési móddal mért hőmérséklet 0.1oC és 0.3oC közötti különbséget mutat a rektális mérési eredményhez képest.
Őszintén megmondom nekem is rengetegszer volt olyan mintha lázas lennék , de tényleges mérés szerint a test hőmérsékletem normális . Ez szerintem pszichés alapon jön elő, nem vagy mostanában idegesebb ? Mert ha igen próbálj megnyugodni tudom nehéz , de ha nem megy vagy a herbáriának egy "nyugtató" teája....
Mindegy egyet ne feledj fejben dől el minden és mi irányítjuk a sorsunkat !
Jó egészséget kívánok !
5/5 A kérdező kommentje:
Suli miatt stresszelek sokat, mert végzős vagyok. És eléggé le fáraszt estére. Ez nekem így egyszerre sok, mert a tanárok is idegesítenek azzal, hogy ez az utolsó, és egyben legnehezebb év. Persze tudom hogy ijesztgetnek minket, de az a közösség is... sokan ki közösítenek engem. Szóval eléggé stresszes vagyok. :-(
2012. szept. 6. 22:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!