Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Mitől lehet ez az állandó...

Mitől lehet ez az állandó szelelési inger?

Figyelt kérdés
Lehet, hogy hülyén tettem fel a kérdést elnézést, de ez a probléma komolyan aggaszt! Szinte állandóan ezt érzem..wczés után is néha..!Pedig nem igazán tartom vissza...persze ha olyan a helyzet akko nyílván nem engedem el magam.Lehet az, hogy felgyülemlett ott a levegő?Mit tehetnék, hogyan táplálkozzak vagy mit csináljak?
2009. júl. 27. 13:42
 1/3 anonim ***** válasza:

Szerintem menjünk sorjában...

Mit eszel? (Gyorséttermi kaják, tejtermékek, hüvelyes zöldségek, karfiol káposzta stb. ezektől természetesen többet kell fingani, mint általában, de csak akkor, ha túlzásba viszed, nem eszel mást.)

Ha nagyon zavaró ajánlott, h kivizsgáltasd magad, mert emésztési, bélrendszeri problémákra is utalhat.

Egyébként meg mindenképp van egy normális puki mennyiség egy adott napon, még ha egy morzsát sem eszel akkor is. :)

2009. júl. 27. 13:50
 2/3 A kérdező kommentje:
Az a helyzet, hogy zöldséget szinte egyáltalán nem is eszek sajnos..inkább csak paradicsomot, és néha salátát..és ennyi..!Lehet, hogy nem lenne rossz ötlet egy kivizsgálás..de azt se tudom merre forduljak..először házi ovoshoz?
2009. júl. 27. 13:55
 3/3 anonim ***** válasza:

Igen háziorvoshoz, ő adja a beutalót a megfelelő helyre.

De sztem biztos a táplálkozással van a baj, amúgy meg embere válogatja, h ki mennyit egy nap.

Ez is ponnt olyan dolog mint a fogak, vkinek már 20onévesen rossz, valakinek meg még a 40es éveiben is szép fehér. :S

2009. júl. 31. 09:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!