Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Orvoshoz kéne fordulnom?

Titok:3 kérdése:

Orvoshoz kéne fordulnom?

Figyelt kérdés
Egész évben, és nyár eleje óta is stabil 55 kiló a súlyom, mégis aki meglát mondja, hogy fogytam és egyre vékonyabb vagyok. Nem célom, sőt még hízni is szeretnék, ami nem megy mert hacsak nem kezdem el tömni magam marad ez az állapot. Normálisan eszek,sportolok heti pár órát, a súlyom állandó, mégis bárki meglát azt mondja, hogy egyre vékonyabb vagyok, és ez engem aggodalommal tölt el. Az állandó megjegyzésektől lassan már én is csontosnak érzem magam, holott tényleg egy deka különbséget nem mutat sem az otthoni sem a gyógyszertári mérleg. Lehetséges, hogy valami bajom van? Meg kéne látogatnom egy orvost?

2012. aug. 29. 13:31
 1/1 anonim ***** válasza:
Egy teljes vérkép sose árt:)
2012. aug. 29. 13:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!