Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Te mire vagy allergiás?

Te mire vagy allergiás?

Figyelt kérdés

2012. aug. 25. 17:25
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Méhcsípés.
2012. aug. 25. 17:26
 2/9 anonim ***** válasza:
Szinte mindenre, sajnos. Van hogy évekig semmi, aztán idén pl. hónapok óta szenvedek.
2012. aug. 25. 17:28
 3/9 A kérdező kommentje:
ohh sajnálom 2es! kifejtenéd bővebben a mindenre allergiát? mi történik veled olyankor?
2012. aug. 25. 17:31
 4/9 anonim ***** válasza:
Szerencsére semmire, de "kire/kikre" igen. :-)))))
2012. aug. 25. 17:31
 5/9 anonim ***** válasza:

Allergiás vagyok lanolinra (babaápolókban van pl.), nikkelre (fémek), illatanyagokra, füvekre, amikkel kereszetallergia sokféle ételre (zöldségek, gyümölcsök).

Először ekcéma jelenik meg, aztán szinte mindenütt elborítanak a viszkető kiütések. Rémes.

2012. aug. 25. 17:59
 6/9 anonim ***** válasza:
Fémre.
2012. aug. 25. 18:14
 7/9 anonim ***** válasza:

Én elvileg szinte semmire sem vagyok allergiás,bár egyes test ápoló nem tetszik a bőrömnek,de4 azon kívül nincs allergiám.

az nem tudom mi,de mindig amikor közeledik a nyár a meleg miatt előjönnek a testemen,szinte mindenhol piros pattanás szerű kiütések.

2012. aug. 25. 21:36
 8/9 anonim válasza:
Parlagfű, kukorica virága, meg még sok más, csak nem igazán emlékszem többre. Az egészben az a legnagyobb szívás, hogy a kukoricaföld kb. 50 m-re van a házunktól. 4 éve vagyok allergiás.
2012. aug. 26. 13:09
 9/9 anonim ***** válasza:
Kutya macska
2012. aug. 26. 22:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!