2/9 anonim válasza:
Szinte mindenre, sajnos. Van hogy évekig semmi, aztán idén pl. hónapok óta szenvedek.
3/9 A kérdező kommentje:
ohh sajnálom 2es! kifejtenéd bővebben a mindenre allergiát? mi történik veled olyankor?
2012. aug. 25. 17:31
4/9 anonim válasza:
Szerencsére semmire, de "kire/kikre" igen. :-)))))
5/9 anonim válasza:
Allergiás vagyok lanolinra (babaápolókban van pl.), nikkelre (fémek), illatanyagokra, füvekre, amikkel kereszetallergia sokféle ételre (zöldségek, gyümölcsök).
Először ekcéma jelenik meg, aztán szinte mindenütt elborítanak a viszkető kiütések. Rémes.
7/9 anonim válasza:
Én elvileg szinte semmire sem vagyok allergiás,bár egyes test ápoló nem tetszik a bőrömnek,de4 azon kívül nincs allergiám.
az nem tudom mi,de mindig amikor közeledik a nyár a meleg miatt előjönnek a testemen,szinte mindenhol piros pattanás szerű kiütések.
8/9 anonim válasza:
Parlagfű, kukorica virága, meg még sok más, csak nem igazán emlékszem többre. Az egészben az a legnagyobb szívás, hogy a kukoricaföld kb. 50 m-re van a házunktól. 4 éve vagyok allergiás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!