Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Légzési problémákkal küszködöm...

Légzési problémákkal küszködöm. Mit javasoltok? Kifejtés lent.

Figyelt kérdés
Valamiért nehezen tudom venni a levegőt, valamint az orrom egyik fele mindig, de szó szerint mindig el van dugulva. Ha az oldalra fekvős módszert használom, kitisztul, de helyette a másik dugul el utána. Asztmám és allergiám nincs. A megbetegedést kizárhatjuk, nincs semmi fertőzésem jó ideje. Köszönöm a segítséget!

2012. aug. 21. 18:35
 1/4 anonim ***** válasza:
Azért én kérnék beutalót a tüdőgondozóba, de most elvileg a parlagfű koncentrációja is olyan magas a levegőben, hogy akik egyébként nem éreztek a tüneteket soha, de allergiásak rá, azokon is jelentkeznek most.
2012. aug. 21. 18:41
 2/4 anonim ***** válasza:
Nincs orrsövényferdülésed?
2012. aug. 22. 23:52
 3/4 anonim válasza:

Esetleg homloküreg/arcüreg gyulladás? Nekem 2 oldali arcüreg gyulladásom volt évekig, sőt, mid a 2be ciszta volt már, de SOHA nem fájt sehol, "csak" éjszakánként befulladtam, olyan szinten, hogy azt hittük már nem érünk el az orvoshoz.. Aztán mikor kb 4 év múlva megműtötték, akkor meg annyi váladék lejött, hogy már anyukám is csak nézett, hogy ennyi váladék honnan jön?? :-)

De most hallottam egy gyógymódot, lehet furán fog hangzani: Krumpli héjat/krumplit főzz egy fazékban, és ha már forrt egy ideig, akkor vedd le a tűzről, és hajolj fölé, minél több ideig lélegezd be a gőzét, ameddig csak tudod! Az unokatesóm kipróbálta, és azt mondta, hogy másnap rengeteg csúnya váladék távozott az orrából, szinte érezte, ahogy tisztul a homlokürege. Azt mondják, a krumpliban lévő keményítőnek van ilyen hatása. Szerintem nem vesztesz vele, ha kipróbálod, az unokatesóm utána napokig jól aludt, addig meg levegőt se kapott szegény.. Remélem segítettem, ha kipróbálod, azért írj :-)

2012. aug. 28. 16:18
 4/4 A kérdező kommentje:
Kipróbáltam ezt a krumplis praktikát, de semmit sem éreztem, akkor sem és másnap sem.
2012. szept. 13. 17:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!