Légzési problémákkal küszködöm. Mit javasoltok? Kifejtés lent.
Esetleg homloküreg/arcüreg gyulladás? Nekem 2 oldali arcüreg gyulladásom volt évekig, sőt, mid a 2be ciszta volt már, de SOHA nem fájt sehol, "csak" éjszakánként befulladtam, olyan szinten, hogy azt hittük már nem érünk el az orvoshoz.. Aztán mikor kb 4 év múlva megműtötték, akkor meg annyi váladék lejött, hogy már anyukám is csak nézett, hogy ennyi váladék honnan jön?? :-)
De most hallottam egy gyógymódot, lehet furán fog hangzani: Krumpli héjat/krumplit főzz egy fazékban, és ha már forrt egy ideig, akkor vedd le a tűzről, és hajolj fölé, minél több ideig lélegezd be a gőzét, ameddig csak tudod! Az unokatesóm kipróbálta, és azt mondta, hogy másnap rengeteg csúnya váladék távozott az orrából, szinte érezte, ahogy tisztul a homlokürege. Azt mondják, a krumpliban lévő keményítőnek van ilyen hatása. Szerintem nem vesztesz vele, ha kipróbálod, az unokatesóm utána napokig jól aludt, addig meg levegőt se kapott szegény.. Remélem segítettem, ha kipróbálod, azért írj :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!