Bal tenyér zsibadás?
Nekem is volt ilyen. Nagy nehezen rájöttem, hogy amikor könyökölök, pont egy ideget nyomok a könyökömnél, és ettől hosszú órákra lezsibbad.
De lehet mástól is, ez csak egy tipp. :)
Bocs jobb tenyér nem bal.....
Nem könyököltem most... Fene érti,máskor ha ritkán volt vmi zsibadás hamar elmúlt viszonylag,de most... Remélem abba marad :)
Nekem napokig zsibbadt, mert mindig csináltam valamit egy kemény asztalnál. A karom alsó fele, tenyérél és a kisujj-gyűrűsujj.
Viszont lehet keringési probléma is. Akár a karodban, vagy máshol. Ha pár nap után nem múlik, és nem nyomtál meg egy ideget valahol a karodban, akkor azért nézz el az orvoshoz.
(Első voltam.)
Köszi a választ.Azóta is zsibbad és erőtlen a két ujjam tőle..
Karom nem zsibbad,csak tenyerem kis része,illetve kis ujj,gyűrűs új,és mutató ujjam is oly erőtlen tőle (de az nem zsibbad).Kemény asztalon tartom ezt a kezem,egérrel kattogok sokat általában... lehet ez lenne a ludas,nem tudom,reménykedem,hogy ahogy elkezdődött úgy is marad abba :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!