A vádlim felső részén egy kemény, fájós piros 200-as érme méretű duzzantot vettem észre, mi lehet ez?
Figyelt kérdés
Nagyon megijedtem, nem emlékszem, hogy beütöttem volna, és akkor különben is kék lenne. Csak akkor érzem, ha hozzáérek.2012. aug. 8. 16:22
1/4 anonim válasza:
Talán megcsípett valami? Figyeld a duzzanatot és ha nem csökken, menj el a háziorvoshoz.
2/4 A kérdező kommentje:
Nem csípett meg, ez nem az :-( Lehet a melegtől?? vagy mert tegnap szobabicikliztem?
2012. aug. 8. 16:38
3/4 anonim válasza:
becsípődött ideg? (ez is szokott csomós lenni), vagy zsírcsomó? (a páromnak sok van, de szerencsére nem fáj Neki)
4/4 A kérdező kommentje:
Vénagyulladás :-((
2012. aug. 13. 13:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!