Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Bedugult a bal oldali fülem....

Bedugult a bal oldali fülem. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Üdv mindenkinek. Lenne egy nagyon sürgős kérdésem felétek. A cím már el is árulta ugy-e bár. Bedugult a bal oldali fülem, de ez nem olyan dugulás ami pár perc múlva el is múlik. Jó pár napja, pontosabban 1 hete ez van. Nem tudom, hogy mit csináljak már mindent próbáltam ellene amit csak tudtam de ugyan olyan. Lehet, hogy nem is dugulás? Amikor megfogom akkor olyan "keményke" lett és hát rossz érzés. Kezdem megszokni de nem szeretném, hogy ilyen is maradjon örökre.

Köszönöm a válaszokat előre is, remélem lesz olyasvalaki aki tud majd segíteni, aki tud ellene vagy aki már átélte és tudta, hogy mit kell csinálni.

2012. aug. 7. 19:50
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Menj el fülorvoshoz, 5 perc alatt kimossák.
2012. aug. 7. 19:55
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszi a választ, de előbb otthoni megoldás kéne. Ha ez sincs akkor utána jön a szakmai, pénzes megoldás.
2012. aug. 7. 20:06
 3/6 anonim ***** válasza:
Ügyelet= nem pénzes.
2012. aug. 7. 20:11
 4/6 anonim ***** válasza:
A rendelő se pénzes. Nekem még TB-m sincs, mégis ingyen csinálták meg.
2012. aug. 7. 20:37
 5/6 A kérdező kommentje:
Oke ertem koszi. Es valami otthoni modszer nincs?
2012. aug. 7. 21:24
 6/6 anonim ***** válasza:
Lehet próbálkozni vízsugárral, vizes kisujjal, de nem biztos, hogy sikerül. A pálcikát felejtsd el, azzal csak beljebb tömődik.
2012. aug. 7. 21:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!