Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Forduljak orvoshoz? (bővebben...

Forduljak orvoshoz? (bővebben lent! )

Figyelt kérdés

reggel 6kor arra ébredtem hogy megy a hasam,aztán vissza feküdtem fél 8 kor megint arra keltem hogy megy a hasam,olyan fehér voltam mint a fal ( bár most sincs valami jó színem.!) akkor hányingerem van,hasam nem fáj csak kicsit,és a gyomrom sem, (terhes nem vagyok!!!!!!) szerintetek mitől van? orvoshoz kellene mennem?

16/L

2012. júl. 30. 11:36
 1/8 anonim válasza:
Szia! Szerintem ez gyomorrontás lehet, vagy valamilyen vírus. Nálunk minden második ember ilyen betegségben szenved, hasmenés, gyomorfájás, hányinger. Vegyél Smectat vagy Furazolidont, és kicsit próbálj diétázni, egyél sok sajtot. Hamar helyrejössz. Gyógyulást:)
2012. júl. 30. 11:41
 2/8 A kérdező kommentje:
de az a baj hogy nekem elég gyakran van gyomorrontásom és akkor mindig áj a gyomrom most pedig nem,szóval szerintem tuti hogy nem gyomorrontás.:S
2012. júl. 30. 11:43
 3/8 anonim ***** válasza:
velem ugyanez volt tegnap éjjel, többször felkellett kelnem hasmenés miatt :S és nekem is volt hányingerem..már jobb..de szerintem vírus van :S
2012. júl. 30. 11:44
 4/8 A kérdező kommentje:
hát lehetséges...:/ vettél be valami gyógyszert?
2012. júl. 30. 11:46
 5/8 anonim ***** válasza:
Vírusra nem adnak gyógyszert. Érdemes lenne venned a patikában valamilyen probiotikumot, attól hamarabb rendbe fogsz jönni. Étkezésnél arra figyelj, hogy ne egyél sok gyümölcsöt, inkább abból is csak almát, reszelve. Jó még a sárgarépa, főtt krumpli.
2012. júl. 30. 12:56
 6/8 A kérdező kommentje:
köszi.
2012. júl. 30. 13:05
 7/8 anonim ***** válasza:
Szerintem mindig az orvos a legjobb megoldás, mert csak ő tud biztosat mondani. Minden elképzelhető jót kívánok Neked!!! :)
2012. aug. 1. 09:04
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszi.:)
2012. aug. 1. 10:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!