Mi okozhatja az éjszakai kézzsibbadást?
Figyelt kérdés
Körülbelül fél éve, hogy éjjelente mind a 2 kezem elzsibbad és erre fel is ébredek. Voltam mindenféle orvosnál de azt mondták, hogy semmi bajom. Neurológusnál, csontkovácsnál. Sehol nem találtak semmit. Szedtem már Magne B6-ot és Sedatif PC-t is. Elég puha ágyon alszom. Lehet ez is baj? De múltkor egy kemény ágyon is rettentően zsibbadt. Mit tegyek?2012. júl. 29. 21:57
1/6 anonim válasza:
a puha és/vagy hepehupás matrac simán okozhat ilyet.
2/6 anonim válasza:
Gondolom szimplán elfekszed:D Ráfekszel a kezedre, nem kap vért és elzsibbad.
Mindenkivel előfordul.
3/6 anonim válasza:
Nekem is szokott. De nekem sejtem miért:
Legjobban hason szeretek aludni. És ahhoz, ne nyomjam össze teljesen a falatnyi cicimet, a karomat a kettő közé, vagy a mellkasom alá teszem. És ha sokáig így maradok, akkor elzsibbad vagy csak a kezem, vagy az egész karom. Egy időben csak kezem zsibbadt, mostanában inkább a karom.
De ha csak simán oldalamon fekszem, akkor is van, hogy a derekam alatt marad a karom...
Nem te is így vagy?
4/6 A kérdező kommentje:
De nem hiszem, h fél éve minden éjjel elfekszem. Meg ha próbálok nem is ráfeküdni akkor is elzsibbad.
2012. júl. 30. 10:16
5/6 anonim válasza:
Még az is lehet, hogy magasabban helyezkednek el a kezeid, mint a tested nagy része, és esetleg nyomsz valami eret, és így nehezebben kering a vér a kezeidig. Pl párnán a fejed fölé teszed mindkét kezed, vagy ilyesmi.
6/6 anonim válasza:
Kéztőalagút szindróma? Teniszkönyök? Nem nyomkodod kicsit sokat a mobilod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!