Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Mitől fájhat a csontom?

Mitől fájhat a csontom?

Figyelt kérdés

Egész pontosan a karomban,kezemben szokott fájni,elég zavaró tud leni. Mitől lehet ez?Érdemes ilyen miatt orvoshoz menni,vagy feleslegesen aggódom?

22L

2012. júl. 28. 06:05
1 2
 11/13 xperialaci ***** válasza:
17%
biztos beakadt a két csontod közé egy szaffalinus (Latin neve) magyarul egy csontevő baktérium sürgősen el kell menni sajtboltba és vásárolj be mindenfélét és persze edd is meg mindet minden nap .Az jót fog tenni. Dr.csont.
2012. júl. 28. 18:06
 12/13 anonim ***** válasza:
Én kéztő-alagút szindrómára gondolok. Jó lenne egy reumatológushoz elmenned!
2012. júl. 28. 18:22
 13/13 A kérdező kommentje:
Am olyannal már voltam dokinál,hogy könyökömnél vmi ideget elnyomtam valahogy és a kézfejem külső oldala zsibbadt...Viszont a karom felső részénél is van fájdalom,...szúró,vacak....+persze alkar,kézfej,ujjak....Lehet elnézek majd orvoshoz,nem tudom még :/
2012. júl. 28. 18:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!