Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Lábtörés után lehetséges hogy...

Lábtörés után lehetséges hogy érzi az ember az időváltozást?

Figyelt kérdés
Nekem most került gipszbe bokatörés miatt, már több embertől hallottam ezt, ez tényleg így van? Ezek szerint nem gyógyul maradék nélkül?

2012. júl. 27. 10:08
 1/5 anonim ***** válasza:
nekem is volt bokatörésem kb.13 éve, és igen, ilyenkor olyan lesz picit az ember, mint a frontérzékenyek, meg a 60 év feletti időskorúak. Nem tudom milyen korosztályba tartozol,de én 17 évesen éltem meg egy bokatörést(rosszul léptem egy sziklás területen a Bükkben) és hiába voltam csak 17 éves,és hiába az is, hogy akkor,ebben a korban normális esetben az embernek még egyszerűen nem szabad ilyenre érzékenynek lenni,akkor mégis egy jó fél évig gyengébb volt a szervezetem, és éreztem mindent, azt is, hogy nehéz átvészelni a forróságot, a 35 fokot gipszben, azt is, hogy sokkal gyorsabban fáradtam szellemileg is egyszerüen a járás fizikai fájdalmától(és az is fizikailag is kimerített)...szóval... igen... simán lehet... ne hallgass azokra,akik ilyenkor azzal jönnek, hogy ugyan,te csak ne szólj semmit 17 évesen...
2012. júl. 27. 10:22
 2/5 anonim ***** válasza:
vagy akárhány évesen...
2012. júl. 27. 10:22
 3/5 anonim ***** válasza:
Igen, ez előfordulhat. Nekem a könyököm volt eltörve és néhány évig én is éreztem az időjárás változást. Azóta már elmúlt.
2012. júl. 27. 10:26
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszi a választ, és azóta teljesen rendbe jöttél? Mennyi idő múlva mentél el akkor orvoshoz vele, illetve gipszlevétel után maradt valami külső nyoma?
2012. júl. 27. 10:28
 5/5 anonim ***** válasza:
3-4 év múlva már nem éreztem semmit. Az én könyököm nem volt gipszelve, mert úgy tört le belőle egy darab, hogy műteni kellett és belül rögzítették.
2012. júl. 27. 10:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!