Görcsöl/fáj a hasam szétszórtan több helyen, valamint székelési problémáim vannak. Milyen problémára utalhat ez?
Sziasztok, 16 éves fiú vagyok, és tegnap reggel óta megállás nélkül fáj a hasam. Eleinte reggeli éhségnek tudtam be.. ugyanaz volt az érzés, ám kaja után se múlt el. Vártam, estig megmaradta fájdalom, de szerencsére aludni tudtam tőle. Másrészről, a szokásos napi 1 max 2 wécézés helyett 4x is elmegyek egy nap wécére, és egyszer még hasmenésem van, másodszorra meg már teljesen száraz, teljesen rendszertelenül váltogatva... A hasam a köldököm felett kb 4 centivel fáj, az eléggé konstans fájás, viszont ez néha áttér a baloldali lengőbordám alá, és néha a köldököm alá egészen ameddig a hasam tart, szval ahol a boxer kezdődik. Ha nyomom a hasam, akkor viszont középen fáj, ha meg bal oldalt nyomom a hasam bal oldalt fáj, és ha jobb oldalt nyomom a hasam, akkor is BAL oldalt fáj.. Aki csak tippet tud adni, vagy hogy milyen rendelésre kell menni holnap, az mondja meg kérem ! Előre is köszönöm!
u.i.: A vakbelemet már 2 éve kivették, az is bevolt egyszer gyulladva és hasonló fájások voltak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!