Mostanában egyre többször szédülök, és furán érzem magam. Bővebben lent. FONTOS! Mi lehet a baj?
Szóval, miután felállok, nem mindig közvetlen utána, van, hogy 5-10 méterrel később, van amikor "forog a világ", van amikor csak majdnem elesem. És ilyenkor, olyan furán, gyengének érzem magam. Nem is gyengének, ez ilyen leírhatatlan érzés. De, most, hogy ülök, most is érzek valami furát.
Itt olvasgattam, és a felsorolt tünetek közül csak néhányat vettem észre:
~Beszédzavar
~Néha homályos látás
~Néha Alsó végtagi és/vagy felső végtagi gyengeség (általában mindenemet gyengének érzem ilyenkor)
~A pulzusomról nem tudok nyilatkozni, de előfordulhat, hogy azzal is baj van :D
Volt már olyan is, hogy egy pillanatra azt sem tudtam, hogy hol vagyok...
Orvoshoz kellene fordulnom? Mi lehet a baj?
L/13
Igen fordulj azonnal orvoshoz!!! Lehet csak amiatt van hogy nősz ilyenkor előfordul az hogy szédülnek az emberek. Vagy a nagy meleg miatt. Például én is szédültem néha amikor hirtelen felálltam de az hamar elmúlt. Gondolom te nem csak a melegben szédültél....Én már hétfőn elmennék orvoshoz!
Legyél jobban!
Úristen. Ugyanez a helyzet,de én már 15 leszek. Beszédzavar az lehet attól is,hogy nem sokat mész társaságba , elzárkózol ,mert velem is ez a helyzet, kb 1 hétig sehova se mentem most meg találkoztam a barátnőmmel és mint egy részeg,ahogy mondod.. midnen második szavat elrontottam :D De kb 5 óra múlva már nagyon jól elvoltunk sé semmi ilyen problémám nem volt. Lehet,hogy önbizalom kérdése is ,nálam legalábbis biztos döntő tényező. Az a szédülés szerintem majdnem mindenkinek ismerős :) Vérnyomás miatt van vagy nem tudom.. Hirtelen felállsz és elhomályosul minden és nagyon fura érzés,tudom milyen :D
A gyengeség lehet amiatt,hogy (ha jól sejtem) te is otthon ülsz nem is kicsit msotanában? : D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!